Артуро Видал със смела прогноза: Виждам се с трофея от Шампионската лига!

Артуро Видал е наказан за мача с "Наполи"

"Барса" може да спечели Шампионската лига. Виждам се как вдигам трофея в ръце."
Думите на чилийския полузащитник на каталунците Артуро Видал идват преди днешния реванш срещу "Наполи" на "Камп Ноу". Първият мач в Неапол завърши 1:1 на 25 февруари. Сега Видал няма да играе заради наказание, но вярва, че съотборниците му ще се справят. "Трябва да влезем агресивно в мача и да покажем, че ще търсим победата от първата минута. "Наполи" има добър отбор и трябва да бъдем максимално концентрирани през целия мач. Нашата цел е да спечелим Шампионската лига, но сме длъжни да уважаваме всеки съперник. Имаме да извървим дълъг път до трофея, но сме в състояние да го направим. Имаме силен отбор и невероятни футболисти. Виждам се с трофея в ръце и ако това се случи, ще си направя специална татуировка. Питаха ме дали бих обръснал гребена от главата, за да отпразнувам успеха. Отговорът ми на този въпрос е категоричен: "Не".
Треньорът на "Барса" Кике Сетиен получи добри новини преди мача с "Наполи".
Възстановените от контузии Усман Дембеле и Роналд Араухо тренират на пълни обороти. Дембеле е готов за игра след шестмесечно възстановяване, но от "Камп Ноу" са много внимателни и предпочитат да не прибързат с включването му. Уругвайският централен бранител Араухо се контузи по време на мач от плейофите на дублиращия тим, но вече е на линия. Антоан

Антоан Гризман
Антоан Гризман
Гризман и Клеман Лангле също са възстановени и готови за игра. Самюел Юмтити е с травма, а Мартин Брейтуейт няма право да играе в Шампионската лига. Футболистите на "Барса" вече преминаха тестовете за коронавирус, които са задължителни преди подновяването на европейските турнири.




ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката

Напишете дума/думи за търсене