Натали Трифонова: Времето в мен е променливо, но все пак преобладаващо слънчево

Красивата водеща бързо се превърна в любимка на зрителите.
СНИМКИ: БИ ТИ ВИ

Синоптичка стана водеща на забавното предаване COOLt по Би Ти Ви от този сезон. Тя е млада, много красива и любимка на зрителите, свикнали досега да я виждат в друга светлина - това е Натали Трифонова. Тя заема мястото на Петя Дикова и Поли Гергушева, които са в отпуск по майчинство. Петя е в очакване на втора рожба, а Поли в момента е бременна за първи път.

Въпреки крехката си възраст Натали Трифонова има натрупан опит пред камера. Тя е водеща на прогнозата за времето по Би Ти Ви от 2016 г.

Преди това русокосата красавица излиза на екрана на Тв 7, където

започва работа още

като първокурсничка

в УНСС

Там също е лице на прогнозата за времето и води предаване за култура, кино, музика и шоубизнес - “Градът”. Прави и рубриката “Аз обичам новини”, която върви в централната новинарска емисия. Големият ѝ пробив идва с прогнозата за времето на Би Ти Ви, където става едно от най-обичаните телевизионни лица. И макар да ѝ се налага всекидневно да застава пред камерите на живо, няма някакъв голям гаф.

Натали започва работа в телевизията още като студентка.
Натали започва работа в телевизията още като студентка.

“Всички сме хора и по време на жив ефир се случва какво ли не. За добро или лошо, разсмивам се често и винаги в най-неподходящия момент, когато от мен се очаква да бъда най-сериозна”, казва с усмивка Трифонова.

Отнема ѝ все пак време да прецени дали да се заеме и с предаването COOLt, освен с прогнозата за времето. “Категоричното решение дойде след запознанството ми с Деа Манолова (продуцента на COOLt – б. а.). След като имах възможността да си поговоря с нея, се убедих, че ще се сработим добре и ще правим предаването с любов и усмивка”, казва Трифонова.

Това обаче не означава, че ще загърби прогнозата за времето, която нежно нарича “моето нещо”. Динамиката в работата за новините е несравнима с тази на съботно предаване и не би се лишила от нея. И макар да ѝ е още рано да определи кое ѝ доставя по-голямо удоволствие – предаване за култура и шоубизнес или представяне на прогнозата за времето, знае какво иска и може да даде на зрителите:

Телевизията е

голямата ми любов

И не само в смисъла на това да застанеш пред камерата, а да информираш, да разкажеш история, да запознаеш зрителите с хора, които си струват. В прогнозата за времето информирам и предупреждавам, в предаването ще разказвам и, надявам се, забавлявам”, казва красавицата.

Натали  вече направи дебюта  си като  водеща на COOLt.
Натали вече направи дебюта си като водеща на COOLt.

Тя не спазва някакви ритуали преди ефир, макар че преди първото предаване колегите ѝ хвърлили чаша с вода за късмет. “Имам си и червен конец на ръката, който да ме пази”, допълва водещата.

Освен всичко ново предаването COOLt ще спази традицията да среща зрителите с популярни личности. “Ще ви показваме всичко ново от света на киното, музиката и културата. Ще пътуваме и ще ви представяме най-красивите места по света. И ще следим социалните мрежи, защото, нека си признаем, голяма част от живота ни е там”, обещава Трифонова.

Още в първото предаване

тя се срещна с

най-продаваната

полска писателка

Бланка Липинска

и италианския дует Daudia и е успяла да ги види отвъд екранния образ и лъскавия имидж.

“Бланка Липинска е директна, искрена и провокативна - определено много интересен събеседник, и съм сигурна, че би привлякла вниманието не само на тези, които са гледали филма “365 дни” (направен по едноименната ѝ книга - б.а.). А Daudia са усмихнати, красиви, влюбени и талантливи млади хора, които те пренасят в друг свят с музиката си и вдъхновяват с любовта си”, казва водещата.

Разбира се, българското звездно присъствие остава запазена марка дори в обновената версия на предаването. И това се видя още в първото издание, когато гост бе Поли Генова, а Натали не пропусна да покаже завидни танцови умения, с които си спечели покана да участва в следващ клип на музикалната звезда. “Демонстрирах позабравените си танцувални умения, но защо не. Поли е страхотна, аз обичам да се впускам в приключения, така че би било интересно.”

Извън ставането в 4 ч сутринта и широката усмивка на екрана Натали обича да танцува и да решава математически задачи. Имало и голям шанс да стане лекар, защото самата тя е от лекарски род.

Майка ѝ е зъболекар,

а баба ѝ е била

завеждащ-отделение

по педиатрия

във Велико Търново. В студентските години решава да учи нещо коренно различно – бизнес информатика в УНСС. Телевизията обаче се оказва по-интересна за Трифонова и още първокурсничка вместо в офис на бизнес корпорация тя започва работа в Тв 7. Но пък и до днес Натали обича да танцува и да решава задачи.

“Да, все още ходя на танци, когато съм по-свободна, и все още помагам на малките ми братовчеди със задачите по математика, а те, разбира се, нямат нищо против”, казва през смях красивата водеща. Но сега работният ѝ график е много натоварен и тя няма много време за стари и нови хобита. Все пак се опитва да си краде по малко време за любимите хора, с които си почива най-добре.

Тананикайки си любимата песен на “Антибиотика” “Какво е времето вътре в мен”, Натали казва: “Времето в мен е променливо, но все пак преобладаващо слънчево. Но по-важното, както се пее в песента, е той да знае какво е времето в мен.”

Още днес усмивката ѝ ще изгрее отново в 360-градусовото студио на COOLt в 11 ч по Би Ти Ви. “Гледайте и ще разберете. Новият CООLt ще ви усмихва в съботния ден!”, обещава Натали Трифонова.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Искате да превърнете жабата в принц? Или страдате ли от комплекса за спасител във връзката?
Всичко за алкалната вода и нейните ефекти
9 странни дейности, които ще засилят вашето сексуално желание
Биофилия – има ли почва у нас?
Акнето – митове и легенди. Споделено от дерматолог

Напишете дума/думи за търсене