Поли Генова първа свали маската си на Очите в „Маскираният певец“

Поли Генова, свалила маската на Очите
СНИМКА:  ФЕЙСБУК ПРОФИЛ НА "МАСКИРАНИЯТ ПЕВЕЦ"

Поли Генова е първият отпаднал от втория сезон на предаването „Маскираният певец“. Тя се криеше под маската на Очите. Накрая се съревноваваше за зрителския вот с Плашилото и Светлината.

Въпреки това първият й двубой беше с Баба Яга, още в началото на шоуто. Изпълни парчето Paranoid на Black Sabbath. Толкова майсторски преправи гласа си, че успя да заблуди панелистите, които предположиха, че под маската може да е Мегз, Белослава, Мария Сапунджиева или Невена Бозукова-Неве.

Изненадващият костюм, който се появи на сцената преди това, познат от първият сезон на предаването, беше на Рицарят. Всички от панела – Алекс Раева, Владо Пенев, Азис и гост детективът Виктор Калев бяха единодушни, че този път под маската му се крие актьорът Димитър Маринов. Инстинктът обаче ги подведе – Ники Сотиров беше човекът, който пя прекрасно на сцената.

Третият епизод на „Маскираният певец“ ще започне следващата събота от 20,00 ч по Нова тв, а в края му още един от участниците ще покаже кой се крие под костюмите, създадени от Кремена Халваджиян.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Когато обичаме и мразим партньора си едновременно
Най-странните фетиши в секса
Котките наистина ли пазят от лоша енергия?
Неочаквано 93-годишният Клинт Истууд се появи на публично събитие (Видео, снимки)
5 храни, които повдигат настроението, според науката

Напишете дума/думи за търсене