Кири Скалата и Кралете на силата превземат Ямбол

Шоуменът Кирил Вълчев – Киро Скалата продължава с атрактивните игри и демонстрации Крале на силата из цяла България. Той ще събере своя екип от красавици и яки момчета в петък от 11 часа в Ямбол пред хипер маркет „АБЦ“. Най-смелите зрители, които се включат, ще получат предметни награди. За целта трябва да направят лека серия на лежанка, набирания и кофички.

За повече екзотика Киро Скалата ще пристигне с американска лимузина. Тя е пълна с най-различни награди на стойност над 3000 лв.
" Освен естетиката човек изгражда нервно мускулни връзки и структури от разнообразното силово натоварване, които са основа за преодоляване на всяко една трудност, житейско предизвикателство – смята Киро Скалата. -. Вярвам, че силовият спорт е един от начините за възраждането на българския дух .“
Сред специалните гости ще бъде шампионът по културизъм Калоян Славов. Атракция се очаква да направят и дъщерята на Кирил Вълчев – Нинка Вълчева, която е шампионка по скокове във вода, и моделът Мария Маринчешка. Латино певецът с най-големите мускули Начо Паскал и певицата Никка, ще се включат с музикално шоу.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!
След развода с Брад Пит Анджелина Джоли е придобила 100 млн. долара
Йордан Лечков стана за първи път дядо

Напишете дума/думи за търсене