Появи се кандидат-баджанак на Роналдо

Джорджина има доста обожатели

Меракът е докарал много драми в световната история, но да си поискаш жената на един от най-великите футболисти на нашето време Кристиано Роналдо си е изхвърляне на мокър пясък!
Клюкари разкриват пред испански медии, че любимата на Кристиано, Джорджина Родригес, е получила неприлично предложение от гримьор по време на подготовка за поредната рекламна фотосесия неотдавна. Мъжът, чието име не се споменава, често работел с родената в Буенос Айрес красавица. Явно страстта му се е трупала дълго и най-накрая той й излял тайните си чувства, за което свидетелстват от екипа по разкрасяването на Роналдовица. 

Кристиано и Джорджина поживяха на яхтата си
Кристиано и Джорджина поживяха на яхтата си

Интимното признание дошло неочаквано за Джорджина, но тя съумяла светкавично да излезе от ситуацията, обръщайки всичко на майтап. Екипът се повеселил и след минути работата продължила в обичайния професионален дух. По-късно самият майстор на макиажа признал пред приятели, че всъщност бил искрен. Разбира се, не получил никакъв отклик на чувствата си.
Това лято въпреки карантината Джодржина си прекара повече от приятно, като доста време пътешества с яхтата на съпруга си из Средиземно море. Само преди ден тя се похвали с нова снимка от борда, този път явно сама.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене