Бианка на купон на улицата

Бианка Гаскойн е по хубавия живот

Бианка Гаскойн намери удачен начин да се бори с големите си проблеми. Ами попийва си жената.

Доведената дъщеря на футболната легенда Пол Гаскойн от известно време е в психически срив. 31-годишната красавица живее с новия си любим Крис Бойсън още от пролетта. Уж всичко е цветя и рози, но Крис е бившият на футболната мъжемелачка Кати Прайс, по-известна като Джордан. Самата Джордан в момента е с поредния си мъж, но явно й е скучно, тъй като се налага да си седи у дома, защото лекува счупените си по време на почивка в Турция крака и не може много-много да шава. Та Джордан се сети да се заяжда с Бианка заради Крис, което докара депресия на футболната щерка.

Макар Пол Гаскойн да не е биологичен баща на Бианка, то не би имал по-пряк наследник. Хубавицата от млада възраст обича чашката, също както легендарния футболист. И в този тежък момент отново се е обърнала към нея.

В Англия в момента заради мерките срещу коронавируса кръчмите работят само до 10 вечерта, но младежите си купуват предварително пиячка и си я къркат по улиците. Именно към такъв купон бе уловена, че се е присъединила Бианка онази вечер. Двамата с Крис излезли за ранна вечеря, но замръкнали на тротоара с бутилки в ръце и във веселяшка компания, която пукната пара не дава ни за Ковид-19, ни за дявол.

Бианка и Крис отиват невинно на вечеря
Бианка и Крис отиват невинно на вечеря
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Когато обичаме и мразим партньора си едновременно
Най-странните фетиши в секса
Котките наистина ли пазят от лоша енергия?
Неочаквано 93-годишният Клинт Истууд се появи на публично събитие (Видео, снимки)
5 храни, които повдигат настроението, според науката

Напишете дума/думи за търсене