Все така красиви със СПА процедури

Бъдете красива и очарователна във всяка възраст!

Спа съвети

1. „Красотата е в очите Ви!“

Това казва вечната София Лорен. А ние добавяме- запазете младежкия си блясък, като се отдадете на заслужена СПА почивка. Зелените гори действат успокояващо на зрението, а боровият въздух укрепва дихателната система, подготвяйки организма за предстоящия зимен сезон.

Доверете се на натуралната козметика за лице, основаваща се на изключителното въздействие на етеричните масла като: лавандула, здравец, розмарин, мащерка и кипарис. Техните аромати носят приятно изживяване. Маслата с тази основа са с деликатна и нежна текстура, а докосванията на лицето с върха на пръстите, подпомага усвояването от кожата на специално създадената козметична формула.

2. Опознавайте себе си, своето тяло и усещанията си.

Експериментирайте с нещо непознато. Изберете Va - Ya масаж. Масажът се отличава с дискретност на допира и уважение на личното пространство. Иновативната терапия , съчетава източни и западни масажни техники като акупресура, стречинг и маслен медицински масаж. Тя оказва благоприятно въздействие на човешкото тяло при блокажи и мускулен дисбаланс, като освен това стимулира лимфния и енергиен поток.

3. Спазвайте своя хранителен режим, изберете натурални продукти от доверена ферма

Да живееш здравословно означава да уважаваш себе си и труда на хората, които са създатели. Означава да се замисляш върху това, което даваш, което получаваш и което консумираш. Здравето е баланс и хармонията вътре в себе си, в природата и в околния свят. Затова е важно пътят на храната до трапезната маса да бъде кратък, а опаковката и транспортът да не бъдат по-скъпи от съдържанието.

Фермата близо до Вас не трябва да бъде на повече от 50-80км.

Това спестява разходи за транспорт, складове и съхранение. Хранителната продукция пристига бързо с минимални рискове за промяна на качеството и вкуса. В съвременния туристически бизнес, храната от собствена ферма все повече се превръща в цел и стандарт за отговорните и последователни хотелиери. Така се гарантира качеството и прекрасния вкус. Според популярната пирамида на храненето в широката основа на всекидневния режим са чистите протеини- месо без тлъстини, приготвено чрез задушаване или на скара, риба и пълнозърнестите храни /35% от дневното хранене/ . Следват свежите зеленчуци и плодове, в равно количество и млечните продукти като сирене, кашкавал и масло. С най-малък дял в ежедневното хранене се подреждат въглехидратите и изкушаващите десерти.

Изберете за своята ваканция хотел, който предлага фермерска храна и здравословен баланс в разнообразието на своята блок маса!

4. Запазете страстта си към живота и любопитството към околния свят. Не се страхувайте от новости и експерименти.

Запазвате живеца в себе си и чувството за пълноценност. Пътувайте! Опознайте региона на Югозапада. Възможностите за любопитни екскурзии не са никак малко в Разлог, Банско, Добърско, Гоце Делчев и долината на Струма. В това добавете повече адреналин с изкачване на върхове в Пирин. Есента е чудесен сезон. Маршрутите през горите в посока хижите Яворов, Демяница, Безбог или Вихрен са с вдъхновяваща красота.

5. Погрижете се за своето тяло

Есента идва с тихи стъпки. Ако усещане напрежение и болки в костите при първото застудяване и повишена влажност на въздуха, това е знак за специални грижи и терапии с минерална вода. Хидротерапиите в индивидуални вани въздействат ефикасно върху костната система и мускулите, облекчавайки болките и дискомфорта, причинен от съвременния начин на живот.

Нашето предложение е за ароматни вани с минерална вода, термални соли и чисти етерични масла по индивидуален избор, с релаксиращо действие и последващ прилив на енергия .

6. Вземете здраве с мъдростта на Изтока

Аюрведа в превод от санскрит означава древно знание за живота. Това е наука за живота и здравето, която цели постигане на физическа и духовна хармония на човека. Аюрведическите терапии в СПА са насочени към изчистване на тялото от токсините, стимулиране на метаболитните процеси, подобряване на кръвообращението, стимулиране на лимфния и енергиен поток. От друга страна, използването на топли етерични масла при аюрведа масажа, ефикасно хидратират и подхранват тялото. Терапиите се осъществяват от подготвени за това специалисти, а цялостната концепция на комплекса за здравословна и природосъобразна почивка, допълнително засилват положителните резултати от предлаганите СПА процедури.

Аюрведа масажи могат да бъдат различни

- АЮРВЕДА МАСАЖ - АБЯНГАМ с продължителност 45 мин.

Релаксиращ масаж с топло сусамово олио в комбинация с парна баня. Намалява умората и подхранва тъканите, подобрява съня, тонизира мускулите, засилва имунитета, укрепва костите и снема напрежението.

- АЮРВЕДА МАСАЖ ПАУДEР с продължителност 55 мин.

Детоксикиращ масаж със затоплено сусамово олио и билков пилинг, целящ почистване на кожата. Подобрява кръвообращението, полезен е при костни и ставни проблеми.

- Релаксиращ масаж с бамбукови пръчки с продължителност 50 мин.

Масажът помага за премахване на целулита, интелектуалната и физическа умора, подхранва кожата, тъканите и клетките, ускорява обмяната на веществата/подпомага отслабването/ и подобрява енергийния баланс.

7. Финален щрих: „Грижата за красотата започва от сърцето и душата. Иначе никаква козметика не помага.“ Коко Шанел

Направете подарък на себе си и любимите си хора, като бъдете заедно. Насладете се на ваканция с топлина и комфорт. Изберете най-доброто от дестинацията Банско и Разлог, за експресно възстановяване на силите.

Споделете любовта си!

Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката
Извратената истина за това защо жените казват „да“ на секса, когато имат предвид „не“
Селин Дион проговори за болестта си след завръщането си в шоубизнеса

Напишете дума/думи за търсене