ДЕВА: Пътуване
Алена | 18 Октомври 2020 г. | 78 показвания | 0 коментара

РАБОТА Не се захващайте с преглед на документи. Не отказвайте пътуване дори и ако се налага да ви заместят на работното място. Справяте се отлично с професионалните си задължения. Прибързаността е забранена. От понеделник поднесете идеите си на вашите колеги и не пропускайте да направите добра обосновка, за да ви подкрепят. Пред вас се очертава предложение за нова работа. Не избързвайте с отговора. Разчитайте на себе си, на интуицията си и следвайте изискванията на ретроградния Меркурий. Проверете още веднъж разпределението на инвестициите, които сте уговорили. От вас зависи да избегнете загубите.

ЗДРАВЕ Здравето ви е стабилно. В отлична форма сте. Пазете се от травми и простуди в променливото време и щадете жлъчката и стомаха си от некачествена храна.

ЛЮБОВ Несемейните да не се надяват, че новите запознанства ще прераснат в сериозна интимна връзка. По-добре изчакайте. Семейните могат да се отдадат на чувствата си, а влюбените да не се изкушават от предложенията за секс с непознати партньори.

Хороскоп
Овен
Здраве: ★★★ Любов: ★★★★
Късмет: ★★★ Работа: ★★★★
ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

"Не бива да бъде принизявана ролята на държавния глава. Държавният глава е призвание за цял живот. Президентът Плевнелиев остава за цял живот президент на Република България, а не министър-председател или кмет, или министър. Продължавам да служа на България по много смислени начини." Така коментира президентът Росен Плевнелиев слуховете

62% в София казват, че качеството на живот се е увеличило през последните 5 години Живеещите в София смятат, че животът им се е подобрил с сравнение с преди пет години, сред най-доволните от градския транспорт в Европа са, смятат финансовото си състояние за добро и че лесно могат да си намерят работа

Григор Димитров отпадна на двойки на турнира във Виена. В мач от първия кръг нашият тенисист и Стан Вавринка загубиха 4:6, 6:3, 6:10 (в дългия тайбрек) от Раджив Рам (САЩ) и Джо Солзбъри (Вбр), които са шампиони от откритото на Австралия за този сезон.  Във вторник от 15 часа българско време Димитров ще играе с Карен Хачанов (Рус)

Тази година пандемията имаше много лица. Заговори се дори ...
с къси разкази като рисунки с въглен Статуетка на скулптора ...
РАБОТА Заради инатливото ви намерение да правите покупки ...
РАБОТА През първите дни на седмицата без причина сте ...
РАБОТА В началото на седмицата трудности в общуването, ...
РАБОТА През първите дни на седмицата начинанията няма да ви ...
РАБОТА Късметът ви изневерява и няма как да разчитате на ...
РАБОТА През първите дни на седмицата е нормално да нямате ...
РАБОТА През първите дни на седмицата не вземайте прибързани ...
РАБОТА В началото на седмицата сте разочаровани от хора, на ...
РАБОТА През първите три дни от седмицата на работното място ...
РАБОТА Бъдете внимателни при провеждане на разговори с ...
РАБОТА В петък и почивните дни бъдете самокритични, за да ...
РАБОТА През първите три дни на седмицата новите предложения ...
Ванга умира в деня, в който шефът на БНТ е кръстен Ванга ...
Кръвта на египетската владетелка скара всички. Едни ...