ВЕЗНИ: Нови идеи
Алена | 18 Октомври 2020 г. | 65 показвания | 0 коментара

РАБОТА Въпреки напрежението в началото на седмицата идеите ви ще намерят приложение и ще бъдат одобрени от ръководството. Бъдете точни и принципни и докажете, че сте перфектни в работата си. От понеделник няма да сгрешите, ако в удобно време излезете на делови обяд. Така ще имате възможност да споделите плановете си. Не сядайте зад волана. Бъдете внимателни при работа с финансови документи. Възможни са загуби заради разсеяност и заради ретроградното движение на Меркурий. Поемете инициативата на работното си място. От вас зависи да постигнете стабилност. Имате възможност да завършите доходни задачи.

ЗДРАВЕ Здравето ви е стабилно, въпреки че сте склонни да залитате в депресивни състояния само защото не сте похвалени или някой ви е засегнал. Вредата е за вас, но чашката не помага.

ЛЮБОВ Заради интрига, предизвикала ревността ви, мощни емоции ще се превърнат в причина за проблеми в семейството и с интимния партньор. Забравете за сексуалните си фантазии.

Хороскоп
Овен
Здраве: ★★★ Любов: ★★★★
Късмет: ★★★ Работа: ★★★★
ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

Прочутият италиански диригент Рикардо Мути днес призова италианското правителство да преосмисли решението за затваряне на театри, киносалони и концертни зали, предаде ДПА. Затварянето на тези обекти, което влезе в сила днес, беше обявено от премиера Джузепе Конте като част от мерките за сдържане на увеличаването на случаите на зараза с коронавирус

Дигиталните приключения на художничката са в галерия "Нюанс" След дълга живописна пауза, животопроемнящи обстоятелства и години дигитално бродене Трендафила Трендафилова – ТРЕ, се завръща към боите и платното в един зашеметяващ пост дигитален романс в столичната галерия "Нюанс" (ул. Иван Денкоглу 42) на 29.10. (до 15.11.)

Нови 2-ма учителите (на 48 г. и 49 г.) са починали от COVID-19, пише във фейсбук началният учител Петър Велков и обяснява: "Учителка от професионалната гимназия по облекло, хранене и химични технологии "Асен Златаров" в Шумен почива след 10-дневна борбата в неделя вечерта. Тя е преподавала на деца със специални образователни потребности

РАБОТА В началото на седмицата трудности в общуването, ...
РАБОТА През първите дни на седмицата начинанията няма да ви ...
РАБОТА Късметът ви изневерява и няма как да разчитате на ...
РАБОТА През първите дни на седмицата е нормално да нямате ...
РАБОТА През първите дни на седмицата не вземайте прибързани ...
РАБОТА В началото на седмицата сте разочаровани от хора, на ...
РАБОТА През първите три дни от седмицата на работното място ...
РАБОТА Бъдете внимателни при провеждане на разговори с ...
РАБОТА В петък и почивните дни бъдете самокритични, за да ...
РАБОТА През първите три дни на седмицата новите предложения ...
Ванга умира в деня, в който шефът на БНТ е кръстен Ванга ...
Кръвта на египетската владетелка скара всички. Едни ...
“Най-важното, с което хората са запомнили Лепас, са не ...
Попфолк певицата Камелия все още не е дала положителен тест ...
Половинката на футболиста на "Лийдс" Джак Харисън - Фиорела ...
На усамотение и разходка без да го чуват другите, докато ...