СКОРПИОН: Подкрепа
Алена | 18 Октомври 2020 г. | 79 показвания | 0 коментара

РАБОТА Както имате потребност от подкрепа на своите планове, така пред вас се очертава шанс за възход. Във ваша полза е да не предявявате прекалено високи изисквания към колегите си. Деловите разговори са ползотворни. От понеделник имате възможност да разширите дейността си, но бъдете внимателни и поставете началото на нови занимания без прибързаност, като се съобразите с ретроградното движение на Меркурий. Очаквайте промени. Проведете разговорите с началниците си. Възможно е да ви предложат повишение на заплатата. В края на седмицата се подгответе както за положителни, така и за негативни обрати на работното място. Не са изключени и финансови загуби.

ЗДРАВЕ Здравето ви е стабилно. Не бива да си внушавате страдания, каквито нямате, въпреки че не са изключени простуди и инфекциозни заболявания.

ЛЮБОВ Вечер си давайте заслужена почивка в компанията на любимите си хора. Сексът ще ви зареди със сили, ако чувствата ви са споделени и сте постигнали хармония в интимните мигове.

Хороскоп
Овен
Здраве: ★★★ Любов: ★★★★
Късмет: ★★★ Работа: ★★★★
ПОСЛЕДНО ОТ последно от 24 Часа

"Не бива да бъде принизявана ролята на държавния глава. Държавният глава е призвание за цял живот. Президентът Плевнелиев остава за цял живот президент на Република България, а не министър-председател или кмет, или министър. Продължавам да служа на България по много смислени начини." Така коментира президентът Росен Плевнелиев слуховете

62% в София казват, че качеството на живот се е увеличило през последните 5 години Живеещите в София смятат, че животът им се е подобрил с сравнение с преди пет години, сред най-доволните от градския транспорт в Европа са, смятат финансовото си състояние за добро и че лесно могат да си намерят работа

Григор Димитров отпадна на двойки на турнира във Виена. В мач от първия кръг нашият тенисист и Стан Вавринка загубиха 4:6, 6:3, 6:10 (в дългия тайбрек) от Раджив Рам (САЩ) и Джо Солзбъри (Вбр), които са шампиони от откритото на Австралия за този сезон.  Във вторник от 15 часа българско време Димитров ще играе с Карен Хачанов (Рус)

Тази година пандемията имаше много лица. Заговори се дори ...
с къси разкази като рисунки с въглен Статуетка на скулптора ...
РАБОТА Заради инатливото ви намерение да правите покупки ...
РАБОТА През първите дни на седмицата без причина сте ...
РАБОТА В началото на седмицата трудности в общуването, ...
РАБОТА През първите дни на седмицата начинанията няма да ви ...
РАБОТА Късметът ви изневерява и няма как да разчитате на ...
РАБОТА През първите дни на седмицата е нормално да нямате ...
РАБОТА През първите дни на седмицата не вземайте прибързани ...
РАБОТА В началото на седмицата сте разочаровани от хора, на ...
РАБОТА През първите три дни от седмицата на работното място ...
РАБОТА Бъдете внимателни при провеждане на разговори с ...
РАБОТА В петък и почивните дни бъдете самокритични, за да ...
РАБОТА През първите три дни на седмицата новите предложения ...
Ванга умира в деня, в който шефът на БНТ е кръстен Ванга ...
Кръвта на египетската владетелка скара всички. Едни ...