Крис Браун тайно посетил дома на Адел в Лондон

Крис Браун

31-годишният певец Крис Браун бил забелязан в Западен Лондон миналата седмица. И ако се вярва на папараци, той бил засечен там неслучайно. Както пишат западните медии, музикантът посетил 32-годишната си колежка Адел. Рапърът бил забелязан да влиза в дома на певицата към полунощ и както съобщава "The Sun", си тръгнал след 2 часа, предава life.dir.bg.

Рапърът пристигнал с голяма бронирана кола в компанията на здрави мускулести момчета. Все още обаче не може да се говори за някаква романтична връзка между Браун и Адел, пише "The Sun". Предполага се, че певецът дошъл в Лондон, за да види 10-месечната си дъщеря Аеко от бившата му приятелка Амика Харис. Нещо повече, папараци го видели и в компанията на новата му предполагаема любовница Джина Хюн.

Браун бе в столицата на Великобритания за първи път, след като през 2009 г. му беше забранено да влиза в Обединеното кралство, след като се призна за виновен за побой над бившата си приятелка - певицата Риана. През 2010 г. му е отказана виза, а пет години по-късно забраната за влизане в страната е отменена.

Сега, по повод визитата му в къщата на Адел, която преди година и половина обяви развода със съпруга си Саймън Конеки, се напомня, че буквално преди дни английските медии писаха, че Адел излиза с бившия на Наоми Кембъл - рапъра Skepta, а сега й приписват връзка с Крис Браун. Затова се предполага, че посещението на Браун в къщата й, най-вероятно е било приятелско.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Когато обичаме и мразим партньора си едновременно
Най-странните фетиши в секса
Котките наистина ли пазят от лоша енергия?
Неочаквано 93-годишният Клинт Истууд се появи на публично събитие (Видео, снимки)
5 храни, които повдигат настроението, според науката

Напишете дума/думи за търсене