Тодоров с оставка в джоба

Георги Тодоров е под натиск
Снимки: Владимир Стоянов

Треньорът на "Левски" Георги Тодоров е готов да сдаде поста. След загубата с 0:1 от "Славия" той сериозно се замисля да се оттегли.

Специалистът, който пое тима на пожар след уволнението на Петър Хубчев, не е доволен от резултатите на "сините".
"Почти всеки мач допускаме грешки - заяви Тодоров. - Трябва време да се обиграе отборът, но не знам до колко аз ще изтърпя. Толкова работа и усилия хвърляме, а това трябва да се покаже на терена. Както и в Пловдив, загубихме по наивен начин. Не мисля, че е липсвала агресия, а майсторство и опит."
Треньорът ще изчака мачовете с "Партизан" (Червен бряг) за Купата на България и "Черно море" от Първа лига. При негативен резултат в някой от тях ще поиска среща със собственика Наско Сираков. На нея ще пожелае да оваканти поста.
"Ако "Левски" не победи "Партизан", ще е трагично. Ще вземат участие играчи, които по-рядко попадат в състава", обясни Тодоров.
Бранителят Живко Атанасов, който си изпроси глупав червен картон още в 38-ата минута, най-вероятно ще бъде глобен от ръководството. Защитникът ще трябва сам да заплати наложената му от БФС глоба. В различните случаи тя варира между 200 и 1000 лв. По принцип санкциите се поемат от клуба, освен в случай, когато се прецени, че футболистът е постъпил глупаво и безотговорно. Атанасов може да отнесе санкция и по вътрешния правилник.
Наско Сираков за първи път пропусна мач на "Левски" от завръщането си на "Герена". Мажоритарният собственик на "сините" не се появи на стадиона в "Овча купел" при загубата с 0:1 от "Славия". Причината за отсъствието му не е ясна. Ръководството на клуба бе представено единствено от изпълнителния директор Павел Колев.

"Левски" записа четвърта загуба от началото на първенството
"Левски" записа четвърта загуба от началото на първенството
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене