Асдис Ран иска да има българско гражданство

Асдис Ран Снимка: "168 часа"

Асдис Ран смята да се установи в България за постоянно. Това каза Ран пред NOVA. 

Исландката придоби популярност като футболна съпруга, след като през 2008 г. дойде в София заедно със съпруга си Гардар Гунлаугсон.

5 години не бях в България. Живях в Румъния, Швеция и Финландия изкарах и разрешително за пилотиране на хеликоптер. Трудно ще летя в България, тук няма много хеликоптери. След като Гардар напусна ЦСКА, аз останах. Бях започнала много бизнес начинания, намерих много нови приятели тук. Нямаше какво да ме върне в Исландия. Навсякъде по света е престижно да си футболна съпруга, каза Ран.

Тя посочи, че е в България от началото на пандемията от коронавирус.

Сега съм персонален фитнес инструктор и давам онлайн уроци. Когато свърши кризата, ще се ориентирам какво мога да правя. Аз съм много спокоен човек, каза Ран. 

Синът ми е на 23 години и скоро ще ме направи баба, но смятам, че ще съм най-готината баба. Бях много млада, когато славата ме връхлетя, но с времето започнах да свиквам с всичко, каквото се пише по мой адрес. Смятам да живея в България, за да останем за постоянство с дъщеря ми. Искам да имам българско гражданство, добави Асдис.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката

Напишете дума/думи за търсене