В "Барса" потриват доволно ръце

"Реал" сведе глава пред напористия "Шахтьор"

Мед покапа на сърцата в "Барселона" след европейския резил на големия враг "Реал" (Мадрид). "Белия балет" загуби с 2:3 у дома от осакатения заради COVID-19 състав на "Шахтьор" (Донецк) в първия си мач от груповата фаза на Шампионската лига.

Треньорът на "кралете" Зинедин Зидан даде почивка на повечето си титуляри именно, за да ги запази по-свежи за Ел Класико. Но се стигна до нереалната ситуация през първото полувреме гостите от Украйна да поведат с три безответни гола. Това, което най-много радва "Барса", е вялата игра и липсата на комуникация сред играчите на столичния гранд.
Според анализ на "Мундо депортиво" най-голямата слабост на "Реал" в момента е липсата на цел.

Зинедин Зидан
Зинедин Зидан
Проблемът е и, че не може да се намери заместник на напусналия преди два сезона Кристиано Роналдо. С тази задача се нагърби първо Бензема, но това не е неговото амплоа. Сега това трябва да прави Йоветич, но той вместо да реши проблема, сам се оказва такъв. Липсата на Каземиро също е осезаема, а при отсъствието на бразилеца и Серхио Рамос не се справя, доволни са в "Барса". Очакванията за това Ел Класико са, каталунците да натиснат отляво, тъй като столичани няма да разчитат на десните си бранители Карвахал и Одриозола, а там се очаква да излезе Начо.
Обстановката на "Сантяго Бернабеу" е повече от тягостна след седмицата на провали, констатира "Ас". Витае дух на обреченост и капитулация, а Зидан се чуди как да излезе от това тежко положение.
Президентът на "Реал" (Мадрид) Флорентино Перес бе силно огорчен от загубата на "белите" от "Шахтьор" (Донецк). Босът на "белите" слязъл в съблекалнята на терена на "Алфредо ди Стефано" и престоял там само около три минути, но в почти пълна тишина, твърди "Марка".


ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Едва на 23 г. поппевецът Торино стана баща
Бон Джоуви отбелязва 40 г. на сцената с документален филм и нов албум (Видео)
Мъж откри китара на „Бийтълс” на тавана на възрастните си родители
Анатомия на женския оргазъм
Фабинг - новата дигитална зависимост

Напишете дума/думи за търсене