Еди Хърн говори с уважение за Кобрата

Кубрат Пулев

Мениджърът на Антъни Джошуа - Еди Хърн, даде интервю за американската компания DAZN. Именно тази медия ще излъчи битката на световния шампион на IBF, WBA, WBO и IBO с Кубрат Пулев в “О2 Арена” в Лондон на 12 декември. Британецът призова всички да се отнасят с по-голямо уважение към Кобрата и посочи българина като боксьор от Топ 10 на света и дори сред най-добрите петима.

“Ей Джей е по-фокусиран отвсякога. Мачът с Пулев е много добър по няколко причини. Кубрат със сигурност е боксьор от Топ 10 на света, като може да се спори дали не е и в Топ 5. Има една загуба от Владимир Кличко, той е опасен, има сила в ръцете, ръстов боксьор е и технически солиден. Не ми е минавало през акъла, че трябва да пренебрегнем този мач.

Пулев е задължителен претендент, активен е, а ние трябва да продължим да се развиваме. Ако може да победим Кубрат Пулев, значи може да победим и Тайсън Фюри, толкова е просто. Не може да се криеш от противниците си и да премерваш риска. Ей Джей има нужда от този мач, а Кубрат Пулев заслужава уважение. Той е опасен, но Антъни трябва да премине през него”, анализира ситуацията Хърн.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йордан Лечков стана за първи път дядо
Чао на бръчките около очите
Елиф Шафак: Бог е изкусен часовникар. Толкова точен е Неговият ред, че всичко по земята се случва, когато му дойде времето
Когато обичаме и мразим партньора си едновременно
Най-странните фетиши в секса

Напишете дума/думи за търсене