Христо Стоичков: Разбирачите си тръгнаха от "Барса"

Христо Стоичков

Доволен от оставката на клубния президент Хосеп Мария Бартомеу остана легендата на "Барселона" Христо Стоичков. Камата взе отношение по най-актуалната тема в каталунския тим.

"Най-накрая разбирачите си тръгнаха от "Барса"!!! За 3-ма футболисти- 450 милиона евро, нито един финал на Шампионската лига от 2015 г. Почти милиард, хвърлени на вятъра за трансфери", написа Стоичков в социалните мрежи. Камата визира най-вече мултимилионните трансфери на Усман Дембеле (105 млн. евро), Филипе Коутиньо (145 млн. евро) и Антоан Гризман (120 млн. евро), които така и не успяват да се превърнат в ключови фигури за състава.
Бартомеу беше начело на "Барселона" от 2014 година насам. В последните месеци той беше под обстрела на суперзвездата Лионел Меси, който дори да поиска да напусне клуба заради боса. Феновете застанаха твърдо зад футболиста и призоваха за оставката на

Хосеп Мария Бартомеу напуска "Барселона"
Хосеп Мария Бартомеу напуска "Барселона"
президента. Бартомеу обяви напускането си на пресконференция. Освен това той сподели, че каталунците са приели офертата да станат част от бъдеща Европейска Супер Лига, както и създаването на клубно световно първенство. "Мога да обявя невероятни новини. Вчера приехме офертата да участваме в бъдеща Европейска Супер Лига. Това би подсигурило бъдещата финансова рентабилност на клуба. Одобрихме и идеята за присъствие на бъдещо клубно световно първенство", отчете Бартомеу. Форматът на обсъжданата Супер Лига би представлявал заместител на Шампионската лига, включвайки 19-те най-богати клуба.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене