Топ модели маратонки Адидас, Пума и Найк за 2020

Независимо дали всекидневните ви тренировки включват бягане, скачане или предимно фитнес, приличната спортна обувка е задължително средство. Нараняването, причинено от неподходящи обувки може излишно да ви извади от форма или да ви попречи за постигането на някои спортни цели.

Реално погледнато инвестирането в надеждни обувки е най-доброто решение. С тяхна помощ вие не само ще се наслаждавате на пълноценна тренировка, но и ще се предпазите от евентуални контузии. Ако например сте отдадени сериозно към бягането, вземете си продукт, предназначен именно за това.

Доста хора все още подценяват този фактор. Това обикновено са личностите, които непрестанно се оплакват от неудобство или пък се появяват на тренировка с напълно неподходящо облекло. В крайна сметка тези хора не осъзнават пред какъв риск се изправят, така че не бъдете като тях.

Най-добрите маратонки са тези, които са любезни и грижовни към вашите ходила. С тях плюсовете се отразяват веднага след тренировката. Ето защо е важно винаги да избирате тях, но ако се затруднявате в изборът си не се тревожете, защото днес ще ви представим най-надеждните модели от доказалите се световни марки.

Топ модели маратонки на Адидас

Със своето изтъкнато и утвърдено присъствие при стандартният тип спортни обувки и основно модата около света, марката Adidas се превърна във водеща фигура. През последните няколко години тя се превърна в една от най-емблематичните и влиятелни марки обувки, както за мъже, така и за жени.

Силно разпознаваемият дизайн с три ивици и още куп други синоними успя да мигрира успешно и в друга сфера, която е именно света на спорта. Те станаха част от тази култура, предоставяйки на своите почитатели ненадминати продукти, отличаващи се с красота, практичност и функционалност.

Топ моделите за конкретната 2020 година са следните няколко вида:

Adidas Climaheat All Terrain Black M

Adidas Terrex Agravic Boa Black

Adidas Men’s Lite Racer

Adidas Yeezy Boost 350

Всеки един от тях се отличават със забележителен външен вид, гъвкавост и лекота. Тези невероятни качества от своя страна ги правят повече от перфектни за всякакви спортни мероприятия. Уверете се сами, като още сега си поръчате нов чифт.

Топ модели маратонки на Найк

Следващият, но не по-малко известен гигант е самата компания - Nike. Обзалагаме се, че почти всеки от вас има по няколко чифта от тях, които са захвърляни небрежно из дома. Но малцина от вас са наясно с факта, че спортната марка Nike е била с напълно друго наименование по време на нейното основаване.

Тя е била известна под бранда – Blue Ribbon Sports. С течение на годините обаче настъпват някои мажоритарни промени, благодарение на които ние я познаваме под формата, която е днес. Откакто първият магазин на Nike отвори врати през 1990 г., марката стана по-достъпна от всякога.

Днес те имат близо 1200 магазина по целия свят, включително няколко телефонни приложния и интерактивен уеб сайт. Може лесно да се констатира, че това тя е сред почетните позиции за най-голямата спортна марка на световно равнище.

Топ моделите маратонки за настоящата 2020 година са следните видове:

Nike Air Max Exosense

Nike Air Max 200 Multicolour

Nike Air Max Sequent 4 Black

Nike Zoom Fly

Без значение на кого точно ще се спрете вие ще усвоите всички положителни качества. Благодарение на тяхната иновативност и лекота, вашите тренировки ще бъдат повече от приятни. По отношение на бегачите, производителят разполага с едни от най-добрите модели спортни приспособления за тази цел.

Топ модели маратонки на Пума

Някога мислили ли сте какво точно означава известното лого на производителят? Първоначално избрана от основателят Даслер символът е символизирал бързина, адаптивност и сръчност. Обявена от Forbes за най-ценната марка в света, базираната в Бавария компания запази своя статус в модната индустрия и досега.

Техните продукти са разпознаваеми из целият свят, както сред спортистите, така и сред обикновените потребители. Иновативните спортни модели Puma непрестанно получават признания, така че сами може да си направите изводите.

За настоящата 2020 година най-популярните им модели обувки са следните видове:

Puma Future Rider

Puma Thunder Tz Tonal Black

Puma Thunder Desert Triple Black

Puma Ignite Flash Evoknit Sneaker

Отличителните им белези, разграничаващи ги от обикновените обувки са възможността им за стабилизирането на ходилото на спортиста и меките подметки. Те от своя страна придават увереност и спокойствие в атлета, като го абстрахират да даде възможно най-доброто от себе си.

Заключение

Като завършек можем да уточним, че няма значение от марката, която ще изберете. Важното в края на деня е да носите висококачествени и надеждни продукти. Споделените от нас марки, отговарят точно на тези изисквания, така че можете да им се доверите с отворени обятия.

Напишете дума/думи за търсене