Виктория Бекъм с лимитирана серия тениски за фондация на Елтън Джон

Виктория Бекъм СНИМКА: Ройтерс

Бившата певица от "Спайс гърлс" Виктория Бекъм, преквалифицирала се в модна дизайнерка, създаде лимитирана серия тениски за фондацията за борба със СПИН на Елтън Джон, пише в. "Дейли мейл".

Проектът на Виктория Бекъм, която е патрон на организацията заедно със съпруга си Дейвид Бекъм, е по повод предстоящия Световен ден за борба със СПИН, който се отбелязва на 1 декември.

Върху тениските е изобразена подписана полароидна снимка на Елтън Джон, който позира пред частен самолет по време на турнето си в САЩ през 1974 г., предава БТА.

Половината от средствата от продажбата на лимитираната серия тениски ще бъдат предоставени на фондацията на Джон за борба със СПИН.

"Гордея се с този проект в подкрепа на Световния ден за борба със СПИН, който се отбелязва на 1 декември", сподели Виктория Бекъм в текст към селфи, на което позира с тениската.

Междувременно Контактмюзик съобщи, че Елтън Джон разполага с внушителна колекция от 120 000 компактдиска и 15 000 плочи, които пази на рафтове в дома си, за да са му винаги подръка.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене