Покер по време на корона за звезда на "Уотфорд"

Андре Грей сипва питиета на гостите си

Звездата на футболния "Уотфорд" Андре Грей попадна под кръстосан огън, задето организирал у дома си игра на покер с приятели. Годеницата му, звезда от риалити по английска телевизия, Лий-Ан Пинок, в това време отишла на снимки, на които лъсва по бельо. Това й отнело няколко дни и тя отсъствала от дома им.

Забавлението на футболиста и негови петима приятели се разиграло в къщата му в графство Съри, струваща пет милиона паунда. Всичко можело да се размине мирно и тихо, но един от аверите на Грей се похвали, пускайки снимка в профила си в социалните мрежи, на която се вижда футболистът. Той си сипва напитка на бара, докато другарите му са около масата за покер. От изданието "Сън" веднага разкриха, че това е интериорът именно в къщата на Андре, тъй като той се виждал и на снимки, публикувани от самия него по-рано. 

Лий-Ан била заета със снимки
Лий-Ан била заета със снимки

Проблемът е, че в Англия в момента забраната за събиране на хора, дори в домашни условия, е строга и компанията е била в сериозно нарушение. "Лий-Ан бе някъде на снимки, затова решихме, че можем да поиграем покер необезпокоявани - разкрива неназован участник в купона пред изданието. - Какво толкова е станало, нали сме затворени вътре."

Това не първото прегрешение спрямо мерките за звездата на "Уотфорд". През юни той организира парти за рождения си ден, също у дома. Заради тържеството босът на клуба Найджъл Пиърсън сериозно одруса част от заплатата му, която е 50 000 паунда седмично, и дори го спря от тренировки и мачове за две седмици, като го принуди да си стои сам вкъщи.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!
След развода с Брад Пит Анджелина Джоли е придобила 100 млн. долара
Йордан Лечков стана за първи път дядо

Напишете дума/думи за търсене