Риалити програмите за този сезон свършват, на малкия екран тръгват сериали

Хищницата, Баба Яга и Булката са финалистите в “Маскираният певец”.

Нова телевизия започва излъчването на няколко чужди сериала вместо риалити предаванията, които свършват тази седмица.

На 3 декември, четвъртък, от 20 ч ще бъде показан финалният епизод на най-дълго излъчваната българска поредица - “Откраднат живот”. Най-важното за героите - любов, приятелства, победи и загуби, изкупление и прошка, ще бъде подложено на изпитание в последните епизоди на десетия сезон.

Ден по-късно, на 4 декември, от 20 ч приключва вторият сезон на риалитито “Игри на волята”, а от 22,30 ч телевизията ще покаже и последния епизод на криминалната драма с Калин Врачански и Йоанна Темелкова “Братя”. Успехът му е толкова голям, че нищо чудно историята да продължи и във втори сезон.

Тримата най-любими образи в забавното предаване “Маскираният певец” - Баба Яга, Булката и Хищницата, ще излязат за последен път на сцената на шоуто тази събота, на 5 декември. Тримата участници ще изпеят по две парчета, а накрая ще застанат един до друг за общо изпълнение.

С края на българските сериали и забавните предавания от другата седмица Нова тв минава в различна програмна схема. От понеделник в 20 ч тръгва новият сезон на кулинарното предаване “Черешката на тортата”, а от 22 ч ще върви шести сезон на един от най-популярните криминални сериали “Хавай 5-0”. Във вторник от 21 ч ще се излъчва американският сериал “Съкровища”. Той е сравнително нов - стартира през май 2019 г. в САЩ, а месец по-късно е подновен за втори сезон.

Промяна ще има и в програмата на другата голяма частна телевизия Би Ти Ви. Тази неделя, на 6 декември, е финалът на шестия сезон на кулинарното състезание “Мастър шеф”, до който стигнаха трима - Виолина Маринова, Димитър Тончев и Ивайло Спасов.

Ивайло Спасов, Виолина Маринова и Димитър Тончев (от ляво на дясно) ще са на финала на “Мастър шеф”.
Ивайло Спасов, Виолина Маринова и Димитър Тончев (от ляво на дясно) ще са на финала на “Мастър шеф”.

Другото развлекателно предаване на телевизията - “Фермата”, приключва в събота, на 12 декември.

Ден по-рано, на 11 декември, телевизията ще покаже изключително емоционалния последен епизод на най-гледания турски сериал сега в ефира - “Завинаги”. Зрителите ще видят какво се е случило с героите няколко години по-късно и че щастливият край е наистина възможен.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Подкаст: Нели Хаджийска: Благодарна съм на "старата" Нели, без нея нямаше да стигна до тук
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници

Напишете дума/думи за търсене