Мария Силвестър: Най-ужасното е страхът от неизвестното за COVID

Мария Силвестър с детето

Водещата Мария Силвестър се възстанови от коронавируса и разказа как го е изкарала заедно със сина си.

Двамата са имали еднакви симптоми – без температура, но със силен световъртеж и отпадналост. Те трудно са ставали от леглото и им е било толкова зле, че дори не са можели да четат. Най-страшното за нея обаче е бил страхът от неизвестното, сподели самата тя пред бТВ.

С неподражаемото си чувство за хумор водещата намира свой начин да се бори със страха. Един ден тя започва да се смее на вируса и да го призовава да си отиде. По същия начин се справих и с егото си, сподели тя.

Водещата насърчава хората да не се поддават на страха и на паниката, но и да не бързат да си правят заключения, тъй като всеки човек изкарва вируса различно и той не бива да се подценява.

Наближават коледните празници и това е добър случай да подкрепим българските фирми, които са в криза, като купим коледни подаръци от тях.

За водещата страданието не е нещо непознато, защото покрай работата си за „Бригада нов дом“ се е сблъскала с много семейства, които са в тежко финансово положение. Тя няма как да остане безчувствена към тези тежки истории.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Искате да превърнете жабата в принц? Или страдате ли от комплекса за спасител във връзката?
Всичко за алкалната вода и нейните ефекти
9 странни дейности, които ще засилят вашето сексуално желание
Биофилия – има ли почва у нас?
Акнето – митове и легенди. Споделено от дерматолог

Напишете дума/думи за търсене