Жената на Фелпс в депресия

Г-жа Фелпс се страхува за Майкъл

Драма има в семейството на популярния шампион по плуване Майкъл Фелпс. Неговата съпруга Никол е изпаднала в тежка депресия и постоянно се страхува от вероятна смърт на най-близките си. Състоянието й се е отключило най-вече след трагичната смърт на баскетболиста Коби Брайънт преди година. Двете семейства били приятелски.

"След като Ванеса загуби Кобе, погледнах Майкъл и му казах: "Можем ли да си помогнем? Защото, ако те загубя, не знам какво ще правя". Майкъл е най-прекрасният баща и съпруг, когато говорим за тези две неща", разкрива госпожа Фелпс, която е носителка на титлата "Мис Калифорния". Тя и бившият американски плувец с най-много медали в историята на олимпийските игри имат три деца. 

Двамата са женени и имат три момчета
Двамата са женени и имат три момчета

"Когато Майкъл има тежък ден, децата после искат да си играят с него, за да го направят щастлив. Особено Буумър, тъй като е най-голям. В този случай им казваме, че баща им е имал тежък период и има нужда да остане за малко насаме", казва още Никол. 

Никол е ставала Мис Калифорния
Никол е ставала Мис Калифорния

Носителят на рекордните 23 олимпийски медала Майкъл признава, че дори е обмислял самоубийство. След края на кариерата си през 2016 г. американският плувец изпада в тежка депресия и започва да се замисля дали да не сложи край на живота си. В крайна сметка Фелпс се подлага на терапия и днес е преодолял това.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Подкаст: Нели Хаджийска: Благодарна съм на "старата" Нели, без нея нямаше да стигна до тук
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници

Напишете дума/думи за търсене