Седмичен хороскоп: Овенът греши, ракът е спокоен, козирогът с финансови загуби

ОВЕН: ГРЕШКИ

Работа: От вас зависи от първия ден на седмицата да се предпазвате от грешки в поведението, които може да се превърнат в сериозни проблеми. В почивните дни при посещение на роднини не се намесвайте в конфликт, който не ви засяга. Внимавайте с думите и действията си, за да не предизвикате нечие негативно отношение. От понеделник, ако имате свой бизнес, не критикувайте подчинените си, които нямат вина за забавени плащания или проекти. Покажете на какви професионални подвизи сте способни, когато имате ясна цел и знаете как да я постигнете. Начинанията ще бъдат успешни.

Здраве: Здравето ви е стабилно, ако сами не си внушавате болести. Обличайте се добре, за да не настинете. Каквото и да е времето, още е зима.

Любов: Влюбени сте и очаквате да бъдете ухажвани и търсени. Ако не сте изразили чувствата си, рискувате да отдалечите от себе си любимите си хора.

ТЕЛЕЦ: АГРЕСИЯ

Работа: От четвъртък и през почивните дни сте агресивни и нападателни. Нетипично за вас ежедневие, освен ако някой не ви е наранил или е провалил започнат съместен проект. Критикувате всичко и всички и на работното място, и в дома си, но печелите само отдалечаването на значими за вас хора, за което скоро ще съжалявате. От понеделник във ваша полза е да работите без мърморене. Не отказвайте предложената ви допълнителна работа, ако ви носи добри приходи, след като ви предстоят сериозни разходи за инвестиции и годишни данъци, за които е време да помислите. Заемете се със счетоводните си документи, за да избегнете проблемите през следващия месец.

Здраве: Здравето ви е стабилно, ако не допускате депресивни състояния, грижите се отговорно за себе си и се храните умерено, за да спестите наднорменото тегло.

Любов: Критичността ви и вашата чувствителност по отношение на любимите ви хора са повод да се съмнявате в тяхната вярност. Не ревнувайте и не ги отдалечавайте.

БЛИЗНАЦИ: АКТИВНА РАБОТА

Работа: Тази седмица от първия ден до края на почивните дни се налага да сте на работа до късно. Прибирайки се вечер, се отдавайте на заслужена почивка и на приятни мигове с любимите си хора. Не се оплаквайте, че сте уморени и нямате време дори за кратък разговор с тях. От понеделник без особени усилия ще се справите с най-важните си задачи, като разчитате на помощ, но преди всичко на собствените си знания и умения. Ако провеждате делови разговори, се предпазвайте от критични изказвания, които неочаквано може да съсипят деловите ви отношения. Не се изкушавайте да рискувате.

Здраве: Здравето ви е стабилно, ако не упорствате, че сте недосегаеми, и се предпазвате от вируси и настинки, а също и ако не прекалявате с алкохола и не преяждате.

Любов: Изпълнете седмицата и почивните дни с романтични мигове. Избегнете запознанствата, ако имате намерение да търсите интимно партньорство. Преценката ви ще е погрешна.

РАК: СПОКОЙСТВИЕ

Работа: Началото на седмицата е неочаквано наситено с проблеми, които блокират работата ви. Напрежението в отношенията със семейството ви вреди и ви разсейва. Наложете си спокойствие, осигурете си достатъчно време за сън и постепенно ще намерите изход от ситуацията, предизвикана по чужда вина. От понеделник обмислете промените, които искате да наложите на работното си място. Анализирайте действията си. Песимизмът ви може да стане причина за противоречия с вашите колеги. Проявата на щедрост е във ваша вреда, а дадените заеми няма да ви бъдат върнати.

Здраве: Здравето ви е стабилно, ако не си навредите с нервно напрежение. Податливи сте на инфекции и вируси дори и ако се чувствате в добра физическа форма, но нямате време за сън.

Любов: Сексуалните ви отношения са хармонични, но сте склонни да проявявате агресия в леглото, която няма да се хареса на интимната ви половинка.

ЛЪВ: КОМПРОМИСНОСТ

Работа: От четвъртък се сливат в едно вашите лични и професионални проблеми. Притеснени сте и не осъзнавате, че те изобщо не заслужават вниманието, което им отделяте. От вас се изисква да сте компромисни. Начинанията са перспективни. Правите впечатление с активността си, която ще ви помогне да се справите със задачите си. От понеделник преодолявате трудностите с лекота, ако анализирате събитията и сте избрали правилно поведение спрямо хората около вас, особено спрямо опонентите си. Бъдете разумни и отговорни. Не предприемайте делово пътуване. Откажете предложения за инвестиции, ако нямате достатъчно свободни средства.

Здраве: Погрижете се за здравето си и не се срещайте с много хора. Пазете се от вируси, настинки, травми и хранителни отравяния. Засилете имунната си система.

Любов: Чувствата ви са споделени и хармонични. Постарайте се да създадете приятна интимна обстановка и се усамотете с любимите си хора.

ДЕВА: ИЗЯВИ

Работа: От първия ден на седмицата всички очакват блестящите ви изяви на работното място, но се пазете от разочарования в личен план заради завистта на ваши роднини, която ви преследва за пореден път - те няма да ви простят, ако сте успели и сте получили похвала. В почивните дни не се впускайте в необмислени промени, които не са успешни. От понеделник сте активни и самоуверени, но може да си навредите. Съветвам ви да не поставяте ново начало, докато не завършите започнатите задачи. Делови предложения, обещаващи ви успехи и подкрепата на влиятелни хора, са от огромно значение, за да се заредите със самочувствие.

Здраве: Радвате се на отлично здраве, което не изключва отпадналост и главоболие заради преумора, както и ако не сте прекалили с алкохола.

Любов: Вечерта се подгответе за приятна среща и романтични мигове. Не се колебайте да дадете израз на чувствата си. Ще спечелите сърцето на любимия.

ВЕЗНИ: ДЕЛОВИ РЕШЕНИЯ

Работа: В първия ден на седмицата осъзнавате, че се налага да вземате бързо крайни делови решения. Спокойствието е задължително, ако искате да проведете успешно разговорите си и да наложите мнението си. Трудностите на работното място ще ви предпазят от грешки, а също и от рисковани начинания. Не действайте импулсивно. От понеделник, стига да сте прозорливи, но и предпазливи, имате шанс да подобрите материалното си положение, без да разчитате на помощ. Успехът ви ще изненада всички. Обстановката на работното място не е особено благоприятна заради прибързани действия на ваши колеги.

Здраве: Радвате се на добро здраве. Не преяждайте и не прекалявайте със спиртните напитки. Съществува опасност от хранителни отравяния.

Любов: Седмицата ви е отредила среща с подходящата половинка, ако все още не сте семейни. Чувствата ви са споделени. Очакват ви приятни мигове.

СКОРПИОН: ПРОМЕНИ

Работа: През първите дни на седмицата, вместо да пътувате, за да избягате от проблемите, се изправете смело срещу тях и ги разрешете. Предприемайте промени, ако не противоречат на вашите планове. Поради независещи от вас причини рискувате да пропуснете изгоден договор, затова ви съветвам да бъдете прозорливи дори и в двата почивни дни. От понеделник намерете начин да изясните недоразуменията, възникнали в семейството ви. Добрите приходи са за търговците. Ако критикувате и иронизирате колегите си, ще си спечелите врагове в тяхно лице, а работите добре и се цените взаимно. Съхранете добрия тон.

Здраве: Ако сте достатъчно предпазливи, ще се радвате на добро здраве, въпреки че сте депресирани заради личните си проблеми. Податливи сте на инфекции.

Любов: Приключете със стара любовна връзка, която ви създава проблеми в семейния живот и може да разруши брака ви. Предпазвайте се от случайни сексуални контакти.

СТРЕЛЕЦ: ПРЕПЯТСТВИЯ

Работа: В началото на седмицата препятствията са преодолими, ако не проявявате агресия. Не се поддавайте на натиск от страна на вашите близки в почивните дни да започнете ремонт в дома си, за да избегнете проблемите и обидата. Отказът ви да приемете предложенията на своите колеги би довел до финансови загуби. Не проявявайте ината си и бъдете сговорчиви. От понеделник поднесете новите си идеи и ги обсъдете с своите колеги и началници. По-добре не провеждайте делови срещи и разговори, а ги уговорете за следващата седмица. Не вземайте прибързани решения. Не пропускайте да планирате разходите за следващия месец.

Здраве: Здравето ви е стабилно. Предпазвайте се от физическа работа и травми, но най-вече от безпричинните притеснения, заради които сте в очакване на драми.

Любов: Отношенията с роднини и приятели няма да бъдат хармонични, ако не сте въздържани. Ново запознанство не е причина да градите веднага планове за съвместно бъдеще.

КОЗИРОГ: ВРЕДНА ЩЕДРОСТ

Работа: Вашата щедрост ще доведе до финансови загуби, ако се изявите, без да размислите над последиците, през първите четири дни на седмицата. Не прекалявайте с покупките и не харчете за готова храна, която ще изхвърлите, защото ще се окаже, че никой в дома ви не я харесва. От понеделник сте разсеяни, трудно се справяте със задачите и ще си изпросите удръжка от заплатата. Бъдете предпазливи в начинанията, защото периодът е напрегнат. Ако сте на ръководна позиция, избегнете финансовите загуби, като наблюдавате работата на своите подчинени и не допускате експерименти от тяхна страна. Не отлагайте без причина деловите срещи.

Здраве: Здравето ви е стабилно. В отлична фирма сте, ако не се ядосвате и в яда си не хапвате каквото намерите по павилионите, бързайки към поредната делова среща.

Любов: В личния ви живот съществуват сериозни противоречия. Причината е в нежеланието ви да се съгласите с исканията на брачната си половинка.

ВОДОЛЕЙ: ПОДКРЕПА

Работа: Четвъртък и петък позволяват да оправите отношенията си със своите колеги, а в събота и неделя - с близките си. Ще си гарантирате спокойствие и бъдеща подкрепа. На работното място не обръщате внимание на колегите, които се опитват да омаловажават работата ви. От понеделник успявате, ако овладеете прекалената си емоция. Желанието ви да се противопоставяте и да спорите ви печели врагове. Признанието, което в края на седмицата ще получите и от колегите си, и от ръководството, е достоен подарък за вашите възможности. Удовлетворени сте от постигнатото и жънете успехи с лекота.

Здраве: Здравето ви е стабилно. Не прекалявайте с алкохола. Вечер след работа може и да се оплаквате от главоболие. Преумората ви вреди, ако не си доспивате.

Любов: Не са изключени усложнения с интимната ви половинка заради неотстъпчивостта и ината ви. Не бъдете упорити и инатливи, защото ще се лишите от сексуални удоволствия.

РИБИ: НАПРЕЖЕНИЕ

Работа: Началото на седмицата е напрегнато, защото сте ядосани заради проблеми в семейството, които можехте да избегнете, но не го направихте. Те не са причина за разсеяността ви на работното място, нито ви пречат да се справите със служебните си задачи. Ясно е, че настроението ви е минорно, но не бива да отлагате разговорите. Завършете дълго отлагана работа и ще си разчистите пътя към успеха, като се заемете с нови задачи. От понеделник сте на висота в отношенията и общувате с лекота. Очакват ви делови предложения и завършване на текущи задачи. Пътуванията са нежелателни. Пазете се от недообмислени делови решения, за да избегнете грешки и финансови загуби.

Здраве: Обърнете внимание на здравето си, защото е нестабилно. Почивката е задължителна. Помнете, че няма причина да сте изнервени и невнимателни.

Любов: Ако се радвате на щастието и любовта си, се предпазвайте от интриги, целящи да ви разделят с вашите любими или с брачните ви половинки.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене