Истина или лъжа: звезда от “Дързост и красота” става съсед на Борисов в Банкя

Клейтън Норкрос е добър приятел на братя Аргирови.

Актьорът Клейтън Норкрос е близък приятел на братя Аргирови, които често му разказват за България

Холивудската звезда Клейтън Норкрос, известен у нас като Торн Форестър от “Дързост и красота”, е купил къща в Банкя и става съсед на премиера Борисов. От догодина той щял да заживее в България, а помощ с покупката на имот му оказали неговите български приятели братя Аргирови. Това написаха жълти медии, като старателно украсиха историята за емиграцията на актьора у нас.

Лъжа е, обясниха за “24 часа” самите братя Аргирови, които наистина са близки приятели с Норкрос. С него ги запознава един от богатите българи в “Ориндж каунти” (окръг в Калифорния - б.а.) Николай Тевекелийски. Клейтън не си е купувал имот в България и няма да заживява в Банкя. Явно са навързали последните ни интервюта по телевизията, в които разказахме, че се познаваме с него, и това, че ние имаме имот в Банкя, и са си съчинили историята, обясняват ситуацията братята. Фалшивата новина дори стига до кмета на Банкя, който се обажда на поп дуото, за да попита дали е истина, разказват през смях братята.

Братя Аргирови
Братя Аргирови

Аргирови често говорят на холивудската звезда за България и дори правят опити да го поканят у нас на гости за няколко седмици. От миналата година се опитват да организират пътуването на Норкрос до страната ни, но заради коронакризата и множеството ограничения в пътуването между държавите плановете им пропадат. Надяват се, че той ще може да посети България тази пролет, и добавят, че холивудската звезда дори иска да снима филм у нас. За всичко това обаче обещават да разкажат повече и в детайли пред “24 часа”, когато актьорът най-сетне пристигне тук.

Клейтън Норкрос се снима в множество тв сериали както в Америка, така и в Европа. Особено известен става с ролята си в “Дързост и красота”, където участва от 1987 до 1989 г. Снимал се е и в друг известен у нас сериал - “Хавай 5-0”.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката
Извратената истина за това защо жените казват „да“ на секса, когато имат предвид „не“
Селин Дион проговори за болестта си след завръщането си в шоубизнеса

Напишете дума/думи за търсене