Златан скочи на съотборници

Златан Ибрахимович (вдясно) се чувствал изолиран в атака

Голямата звезда на "Милан" Златан Ибрахимович не остана никак доволен от представянето на някои от по-младите си съотборници. Той директно ги обвини за тежката домакинска загуба с 0:3 от "Аталанта". Ромеро, Иличич и Сапата вкараха за "бергамаските". "Милан" все пак остана на върха и е зимен шампион за първи път от точно 10 години насам.

"Нещата много се объркаха. Важното е сега да възстановим енергията и да се съсредоточим към следващия мач. Имаме шанс да компенсираме грешките. Когато ти липсват толкова много играчи и на тяхно място се появят неопитни, се получава така", заяви 39-годишният Ибра.

"Работим усилено и правим жертви. Ние сме зимните шампиони, но това не означава нищо за мен, освен че сме се справили добре за момента. Трудната част тепърва сега започва. Наистина се чувствах изолиран през първото полувреме. Когато топката стигнеше до мен, имах нуждата от някой, с когото да комбинирам", добави Златан. Треньорът на "Милан" Стефано Пиоли призна превъзходството на съперника.

"Мисля, че "Аталанта" са единственият отбор, който не сме побеждавали. Те са традиционно неудобен съперник за нас. Получихме доста разочароващ гол в нашата врата от статично положение. След това второто попадение реши мача. Имахме време, но не успяхме да направим нищо, за да се върнем в двубоя. Трябваше да се представим по-добре, особено в защита. "Аталанта" ни надигра. Първенството този сезон е много оспорвано и ще ни бъде трудно до края. Но ние сме на върха и искаме да останем там", отсече Пиоли.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Искате да превърнете жабата в принц? Или страдате ли от комплекса за спасител във връзката?
Всичко за алкалната вода и нейните ефекти
9 странни дейности, които ще засилят вашето сексуално желание
Биофилия – има ли почва у нас?
Акнето – митове и легенди. Споделено от дерматолог

Напишете дума/думи за търсене