Красива хърватка пристига на "Герена"

Мария често подкрепя Звонимир на стадиона

Красивите жени в "Левски" се увеличиха с още една. На "Герена" акостира поредната съпруга, която ще привлича вниманието на феновете с атрактивния си външен вид.

Това е половинката на новия вратар на "сините" Звонимир Микулич - Мария. Хърватката впечатлява с естествената си красота. Дребна и ефирна, тя е руса с пъстри очи.

Мария е жената до Микулич от няколко години. Двамата са семейство от лятото на 2016-а. Двамата вдигат приказна сватба на брега на Адриатическо море. Имат малка дъщеричка.

Освен че е доста красива, Мария впечатлява и с ум. Завършила е строителния факултет в Осиек. Преди година се дипломира като магистър по гражданско инженерство. Прави го, докато живее в Молдова, където мъжът й носи екипа на местния "Шериф" (Тираспол). На дипломирането си е с малката им дъщеричка.

Красавицата е дипломиран инженер
Красавицата е дипломиран инженер

В момента Мария си е в Хърватия. Причината е, че Микулич подписа с "Левски" след началото на подготовката на тима. Вратарят се присъедини към новия си отбор директно за началото на лагера в Умаг в родината му. След края на кампа Микулич ще пристигне за първи път в София. Той ще доведе със себе си и двете си любими момичета - Мария и малката им дъщеричка. Със сигурност половинката му ще привлече одобрителните погледи на "сините" фенове на стадиона.

Подобно на Мария, и Звонимир е от Осиек. Израснал е само на три минути от стадиона "Градската градина". Юноша е на "Осиек", като за мъжкия тим играе до края на 2017 -а. Следва трансфер в "Шериф". Заради него "замразява" своето образование. Микулич следва икономика в университета в Осиек, като е завършил втори курс.

Двамата вдигат приказна сватба през 2016-а
Двамата вдигат приказна сватба през 2016-а

"Залагах на учението от малък, тъй като не знаех как ще ми потръгне с футбола. Затова и влязох в университета. Няма да оставя образованието си незавършено. Дори мисля един ден да взема докторска степен по икономика", твърди вратарят.

За мач се настройва, като слуша бърза музика и гледа гладиаторски битки. Така се зарежда с адреналин. В свободното си време обича да играе на карти, билярд и на "Плейстейшън". Но най-голямо внимание отделя на красивата Мария и малката им дъщеричка.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Вижте как изглежда Ален Делон днес (Снимки)
Хвърлиха предмет по Ники Минаж по време на концерт (Видео)
Чао на бръчките около очите
10 знака от Вселената, че най-накрая сте влюбени в сродната си душа
Селфи дисморфия – модерната болест на социалните мрежи

Напишете дума/думи за търсене