Певицата Ели Голдинг ще става майка

Ели Голдинг СНИМКА: Инстарам/elliegoulding

Певицата Ели Голдинг очаква първото си дете от съпруга си Каспар Джоплинг, съобщи ЮПИ.

Суперзвездата не се е появявала в общество от август миналата година - в музея "Виктория енд Албърт" в Лондон. Тя каза, че е разбрала за бременността малко по-късно, на първата годишнина от сватбата й.

"Бременността ме накара да се почувствам човек. Иска ми се да намеря по-добра дума от женствена, но се налях както никога преди - призна тя. - Приятно ми е. На съпруга ми също", предава БТА.

Бременността бързо е донесла промени, включително и в подхода на певицата към фитнеса и храната. В условията на пандемията от Ковид-19 тя е наложила и много самоограничения, а те са предизвикали чувство за самота.

Ели Голдинг сподели и друго за бременността.

"Такова гаденето и умора никога не бях преживявала. Струва ми се, че е табу да се говори за бременността като предизвикателство. Тя не винаги е спокойна и жената не винаги сияе - каза Ели Голдинг. Не казвам, че всяка секунда от тази бременност съм била нещастна. Но не винаги е лесно. Започнах да уважавам повече всяка жена, която има деца."

Ели Годинг добави, че се вълнува от предстоящото майчинство, но остава съсредоточена и върху музиката си. Тя издаде албума си "Brightest Blue" през юли миналата година след петгодишна пауза. Тогава тя призна, че той е най-искреният й досега.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Рапърът Нели и Ашанти са в очакване на първото си дете (Видео)
Най-неустоимите тв доктори
Тарантино се отказа да снима филма The Movie Critic - последен за кариерата му
Интересни факти за зодията ви
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър

Напишете дума/думи за търсене