В Рим Джан Яман за 60 дни завъртя саби и Дилета Леота - сгоди се и май скоро ще е татко

Джан Яман е роден на 8 ноември 1989 г.
СНИМКИ: ИНСТАГРАМ

Турският актьор и сицилианската спортна журналистка играят страстен сериал - милиони последователи в социалните мрежи са гневни от връзката им, тв канал в Италия спира сериала “Свободен дух” след бойкот на ревнуващи зрителки

Какво се случва с обрания допреди 60 дни откъм интимни новини Джан Яман?

Защо 32-годишният турски актьор не си позволи да пусне нито една лична снимка с колежката си Демет Йоздемир, докато повече от година снимаха световния хит “Свободен дух”, който и в момента върви по един от тв каналите у нас?

Въпреки че медии в Турция, Италия, Испания, Гърция бяха убедени, че двамата са двойка и извън екрана, Джан и Демет публично стигнаха само до формулировката “много добри приятели”, които “взаимно се уважават и ценят”.

От януари 2021 г. обаче

той щедро захранва

със своите любовни

емоции 8-те си

милиона почитатели

в инстаграм

с ударно темпо. Актьорът първо разгневи турските си сънародници, когато на италиански обяви, че е приел ролята в сериала “Сандокан” и се пренася поне за година в Рим. Но това беше само началото на емоционалното торнадо, което завихри мускулестият красавец. Джан Яман иначе е дипломиран юрист и възпитаник на Италианския лицей в Истанбул.

Актьорът още в първите си часове в Рим, докато се готви за ролята на Сандокан с усилени тренировки по езда и фехтовка, се сблъсква фатално на парти с Дилета Леота. Спортната журналистка е истинска шоузвезда в Италия - присъства всекидневно в жълтите хроники, но не с репортерски удари. Последователите ѝ в инстаграм са почти колкото тези на новия ѝ любим - 7,5 милиона.

Дилета е родена преди 29 г. в Катания.
Дилета е родена преди 29 г. в Катания.

Само дни по-късно италианското клюкарско списание “Ки” (“Кой”) щедро показва колко са напреднали двамата в любовната си афера, публикувайки снимки със страстни целувки. И за да е ясно на всички папараци

кой къде спи,

29-годишната

блондинка излезе,

облечена с халата

на Джан Яман

на балкона в хотела, където е отседнал.

Джан Яман тренира усилено за ролята си на Сандокан в новата италианска продукция.
Джан Яман тренира усилено за ролята си на Сандокан в новата италианска продукция.
После тя се снима и с букет цветя на леглото в същата тази стая. 5-те страстни дни на актьора и спортната журналистка в Милано, където Дилета работи, бяха разтълкувани от таблоидите като “просто разтуха на екранния Джан Дивит”, което бе сигнал за словесна война в социалните мрежа срещу него.

Бойкот на “Свободен дух” и марката макарони, които той рекламира в момента на Апенините, бяха само част от възпитаните призиви за разправа с мистър “Либидо”. 

Дни след това Джан Яман бе принуден да помоли за мир с лаконичното: “Не се месете в делата ми!”. Въпреки това на 17 януари най-гледаната италианска телевизия “Канал5”, която излъчва “Свободен дух” в праймтайма, прекъсна романтичната комедия заради внезапния спад на гледаемостта.

Точно месец по-късно отново списание “Ки” обяви, че новата светска двойка оглежда апартаменти близо до централния римски площад “Навона”. Всичко това било одобрено и от майката на Дилета, която по професия е архитект. Турчинът и сицилианката възнамеряват да живеят заедно, когато тя не е в Милано, където работи за спортната тв платформа DAZ, която държи правата за мачовете от “А” групата на калчото.

Джан не спря през всички тези 60 дни да “надгражда и развива” любовния сериал - пусна първата обща снимка със заглавие “Опасна двойка сме”, на която двамата държат пистолети за стрелба. После двойката се щракна на залез-слънце точно на 14 февруари. Това фото качи вече и Дилета в своя профил. И за да е всичко повече от романтично, Джан поръчва надпис, развят от самолет над Рим, в който моли блондинката за ръката ѝ с признание, че я обича. Около Свети Валентин се появи и снимка на бял кон, прегърнат от актьора и любимата му, с надпис “това е най-хубавият подарък, който съм получавал”. 

Дарът от подобен калибър – кон, превъзбуди хейтърите. Сред тях бяха и девойки, които коментираха, че “вече не могат да познаят” Джан. Жребецът на име Касиус обаче на практика въплъщава любовта към конния спорт и на Дилета, и на Джан.

После папараците “случайно” засякоха пред магазин на световна марка младия мъж да избира с майката на любимата годежен пръстен, който според таблоидите е за скромните 40 хиляди евро.

И само ден по-късно женските сърца бяха разкървавени с

пореден удар от

таблоидите, които

обявиха Дилета за

...бременна

Попитан по телефона от турски медии за сватбата, звездата отговаря, че годежът ще е скоро в родната на любимата му Сицилия. А по повод бебето през смях загадъчно съветва: “Скоро сами ще разберете всичко!”.

Любопитно е, че през тези два месеца майката на Джан Яман, която играе ролята на негов най-близък сътрудник, не публикува нито една снимка на бъдещата италианска снаха. Напротив, инстаграм профилът на Гюлдем Яман е пълен със снимки на нейното момче от бебе и фотоси с актрисите, с които той играе в романтичните комедии от 2014 година насам.

Дали става въпрос за истинска любов, или за добре скроена сапунка за публиката, все още не е ясно. Част от медиите в Турция и Италия смятат, че това е рекламна кампания на Джан Яман и Дилета Леота.

Защо тази русокоса

журналистка е

толкова известна

в Италия?

Да, тя е красива, блондинка е, чаровна е, има ангелско лице и на всичкото отгоре е завършила право в Рим.

Но допреди 4-5 г. водеше в телевизионния канал “Скай” предаване за “Б” групата на калчото, или както коментират злите езици, държеше микрофона пред футболистите от по-слабите клубове.

А с красиви, дългокраки спортни журналистки в Италия е пълно. Ако се разходите из предаванията за футбол на различните италиански канали, ще си дадете сметка, че много от момичетата в тях са като конкурентки от “Мис Италия”. През 2016 г. обаче се случи събитието, което хвърли Дилета в челото на предпочитанията на силния пол. Това стана, след като

беше хакнат

телефонът на Дилета

и нейни интимни

и голи снимки

бяха споделени

лавинообразно в социалните мрежи. Малко след това в Whatsapp беше споделено и видео, на което се вижда как тя прави секс с младеж в една баня. Не стана ясно в крайна сметка дали видеото е фейк и дали момичето в него наистина е Дилета. Въпросните голи снимки бяха свалени от интернет с помощта на полицията.

Всичко това, както и интригата около фотосите обаче направи Дилета суперпопулярна. Красавицата е зодия Лъв и се ражда преди 29 г. в Катания в семейството на адвокат и архитектка. Още 17-годишна започва да сътрудничи в предаване за футбол на местната “Антена Сичилия”. Високата 175 см Дилета е с изящна фигура като на газела, участва в няколко конкурса за Мис, въпреки че никога не е била сред победителките. 

Чаровното ѝ присъствие на екрана обаче я отвежда до няколко програми на “Медиасет”, тв компанията на Берлускони. Телевизионната ѝ популярност идва, след като през 2012 г. става момичето от прогнозите за времето на канала “Скай”. През 2015 г. завършва право в частния римски университет “Гуидо Карли”, откъдето са излезли много министри на Италия. 

След “инцидента” със снимките, през 2017 г. Дилета е поканена като специален гост и на фестивала в Сан Ремо. През 2018 г. оставя “Скай”, но я наемат за дигиталната платформа DAZN, където води “Дилета гол” и се превръща в една от най-популярните звезди и за хората, които не гледат футбол. Защото

тя е в устата на

всички – заради

любовните си афери

или сексапилните

си снимки,

с които бомбардира социалните мрежи. След връзката си навремето с Матео Мами, племенник на един от шефовете на “Скай”, тя се свързва с италианския боксьор Даниеле Скардина. Татуираният и мускулест Даниеле става новият герой на сапунката “Дилета” до август 2020 г. Сицилианката обаче не остава дълго свободна. Малко по-късно на хоризонта се появява турският красавец Джан Яман, който е също толкова атлетичен, а на всичкото отгоре и известен.

Джан ще бъде не само новият Сандокан, а и звездата гост в последния епизод на шестия сезон на тв сериала “Бог да ни е на помощ” по “Раи Уно”. Джан има епизодична роля.

В Италия роденият в Истанбул актьор стана много популярен, след като по “Канале Чинкуе” на Берлускони започна излъчването през юни 2020 г. на турския сериал “Свободен дух”. Джан обаче вече си беше извоювал почитателки на Ботуша и заради излъчената преди това теленовела “Горчиво и сладко”.

Превърналият се в секссимвол и в Италия Яман снима рекламен клип за известна марка паста с актрисата Клаудия Джерини и под режисурата на турско-италианския режисьор Ферзан Йозпетек. Италианската кариера на Джан е обаче на път да изгрее в целия си блясък. Това ще стане след заснемането на тв сериала за Сандокан, където ще играе с италианската звезда Лука Арджентеро в ролята на дясната му ръка Янес де Гомера. 

Началото на снимките е предвидено за лятото на 2021 г. Сериалът е проект на продуцентската къща “Лукс Виде” и се вдъхновява от приключенските романи на Емилио Салгари “Тигрите от Момпрацем”, но в съвременен вариант. Все още не се знае коя ще бъде лейди Мариана, в която навремето се въплъти актрисата Карол Андре.

През последните две години Джан

Яман е чест гост в Италия.

Тълпи от фенки го посрещат страстно в Неапол, Рим и Милано, където записва участие в тв програми.

Как обаче тези милиони почитатели в инстаграм на Джан и Дилета ще приемат шеметното развитие на връзката им? Зависи от това какво и колко споделят двамата в социалните мрежи, а и какво ще разкриват около двойката медиите на Ботуша и в Турция.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
10 знака от Вселената, че най-накрая сте влюбени в сродната си душа
Селфи дисморфия – модерната болест на социалните мрежи
Защо е полезно да плачем?
ТЕСТ: Познавате ли етикета на телефонните разговори?
13 странни традиции от целия свят

Напишете дума/думи за търсене