Мистериозен нападател атакува Борис след мач в сериала "Братя"

Драго

Мистериозен нападател атакува Борис след приятелския мач с колегите от ГДБОП. Какви са причините и целите на покушението, кой стои зад него и какво ще се случи със следователя от тук нататък? Мистерията се заплита и преобръща напълно живота на всички около него в следващите епизоди на „Братя” по NOVA.

Докато Калин и целият отдел правят всичко възможно, за да разбулят загадката, Снежа и Велин не са на себе си от притеснение за своя син, а Лора дори не подозира какво се случва със съпруга ѝ. Объркана и самотна, тя подготвя развод и се опитва да стъпи на краката си, без финансовата подкрепа на Драго. Ще се справи ли с това предизвикателство и каква ще бъде изненадващата нова работа, с която ще се заеме?

Мрачното минало на Денис отново го застига и го превръща в основен заподозрян, както по случая със смъртта на Опланчик, така и по този, свързан с нападението над брат му Борис. Бизнесменът получава забрана да напуска страната. Как ще реагира на обвиненията по свой адрес и какво ще предприеме, за да изчисти името си?

Междувременно, отчаяна от тъжната и напрегната ситуация у дома, където Калин все още я наказва за нейните грешки, Ива опитва да събере сили и да започне отначало поне в професионалния живот, разчитайки само на себе си. На елегантно парти по повод старта на новата компания, тя посреща интересно попълнение в екипа си. Коя е новата колежка и по какъв начин ще преобърне представите на Ива за ръководене на успешен бизнес?

Всички трудности и опасни ситуации, които Симо се наложи да преживее, неименуемо предизвикват последствия, а психологът, с когото се среща, му дава безценни съвети, как да преодолее посттравматичния шок. Следвайки насоките, ученикът неусетно се оказва в обятията на момичето, от което никога не е очаквал внимание. Как ще се развият отношенията им и каква ще бъде реакцията на Вики, която все по-трудно започва да крие симпатиите си към Симо?

ѝкриминалната драма „Братя“ върви в ефира на NOVA от вторник до четвъртък от 22:30 ч.

Лора
Лора
Ива
Ива
Симо
Симо
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката
Извратената истина за това защо жените казват „да“ на секса, когато имат предвид „не“
Селин Дион проговори за болестта си след завръщането си в шоубизнеса

Напишете дума/думи за търсене