Божинов стана треньор

Божинов преживя тежко мача с "Берое"

Като втори треньор на "Левски" се изяви Валери Божинов по време на победата над "Берое" с 3:1 за Купата на България. Нападателят се възстановява от травма и не бе в групата за мача.
Той изгледа двубоя от трибуните на Сектор "В" на стадион "Георги Аспарухов". Божинов изразходва нерви и глас през целия мач. Той не спря да крещи наставления на своите съотборници. "Бий го!", "Взимай", "Избутвай", "Без фаул", "Подавай" и т.н. ехтеше на тихия заради липсата на публика стадион. Присъстващите официални лица се избъзикаха, че Валери е допълнителен треньор на "сините" в този мач.
"Левски" победи с хеттрик на Найджъл Робърта. След успеха наставникът Славиша Стоянович сподели, че ще запали свещ в църква в понеделник нападателят да не бъде продаден.
"Имах информация, че Робърта е бил гледан и в неделя - каза той. - Дано там са си направили мнение за него, ако мога да се пошегувам. Робърта значи много за нашия отбор. Ще се помоля на Бог и ще запаля свещ Найджъл да остане в "Левски". Правя това, което е добре за мен и отбора."

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Рапърът Нели и Ашанти са в очакване на първото си дете (Видео)
Най-неустоимите тв доктори
Тарантино се отказа да снима филма The Movie Critic - последен за кариерата му
Интересни факти за зодията ви
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър

Напишете дума/думи за търсене