No Angels след 20 години: Не съжаляваме, че се разделихме (Видео)

20 години след основаването на група No Angels се случва и голямото им завръщане - с нова версия на песента "Daylight", която ги направи известни, и нов албум.

"Не съжаляваме, че се разделихме", казват момичетата. Времето, в което не са били заедно като група, им помага да израснат. Люси, Санди, Надя и Джесика започват да слушат отново старите песни и да си
връщат духа. Голямото си завръщане отбелязват с нова версия на песента, която ги прави известни - Daylight.

Снимките към видеото определят като "космически". И четирите момичета мечтаят за нови концерти с групата.

"Ще запишем нов албум - най-големите ни хитове и някои нови песни. Найхубавото е, че ще го запишем днес, 20 години по-късно", уточнява Люси Дяковска. Преди успеха си в началото всички те са имали подкрепата на родителите си. Днес имат подкрепата и на децата си.
Най-голямата публика, пред която пеят в кариерата си, е във Виена - 150 000 души на голяма сцена.

"Спомням си, че се снимах с "Shugar babies" в този ден. Ние бяхме главната банда, но аз бях техен голям фен. Ние сме в главната роля, а в същото време си правим снимки с любима група. Беше много готино! Имаше стотици хиляди хора, които пееха нашите песни", споделя Люси.

В Швейцария пък отменят сесията им за раздаване на автографи 10 минути след началото на събитието. Събират се изключително много фенове и "всички те бяха в истерия. Не беше безопасно за тях!"

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене