Трибулус терестрис защо се използва от спортисти

За какво помага Трибулус терестрис? Много спортисти търсят естествени, безопасни и ефективни методи, които ще им позволят да изградят впечатляваща мускулна маса и да постигнат желаната визия за по-кратко време. Отговорът на тази необходимост могат да бъдат хранителни добавки на базата на Tribulus terrestris и бабини зъби. Те улесняват трансформацията на мазнините в мускули и в същото време осигуряват енергиен тласък, необходим за тежки физически упражнения. Какви свойства притежава това растение и как подкрепя стремежа към привлекателна фигура?

Качеството и свойствата на Трибулус трестрис зависи от регион на произход. Tribulus Terrestris е растение, което се среща естествено в Азия, Африка, Австралия и някои части на Европа. Най-добрия признат в цял свят с високо качество е екстракт от Български трибулус. Заради високото съдържание на фуростанолови сапонини. Използва се предимно, като диуретик и афродизиак. Намира широко терапевтично приложение, включително в естествената медицина в Европа, азиатските страни и индийската Аюрведа. Екстракт от билката бабини зъби, се използва като естествен лечебен агент, поддържащ ерекцията и подобряващ потентността, без странични ефекти и безопасен за употреба.

Какви са основните хранителни стойности на Tribulus Terrestris? Екстракта от бабини зъби е полезен преди всичко в случай на проблеми с уринирането, урологични заболявания и сърдечно-съдови нарушения. Добавките, базирани на трибестан, подпомагат функционирането на черния дроб и бъбреците, понижават холестерола в кръвта и повишават нивото на анаболните хормони. Освен това екстракта от бабини зъби подпомага правилното функциониране на простатата, повишава нивата на тестостерон и намалява проблемите с ерекцията. Това растение, както и приготвен от него чай, може да реши сексуални проблеми при мъжете, като повлиява положително жизнеспособността на сперматозоидите.

Tribulus terrestris се използва като тоник с тонизиращо действие, но и като диуретик. Смята се, че това растение стимулира андрогенните рецептори в мозъка, поради което може да се намери в много препарати за повишаване на ерекцията. Бабини зъби екстракт също влияе върху растежа на мускулната маса и увеличаването на физическата сила, така че често се използва от хора, практикуващи спорт и оформящи структурата на тялото си.

Добавките на базата на това естествено растение са чудесна алтернатива за хората, практикуващи спорт и приемащи фитнес добавки, подпомагащи мускулния растеж. Освен това Трибулус терестрис е отлична подкрепа при протеинова диета. Фитнес добавки на базата на това растение ще бъдат чудесно допълнение за хората, които водят активен начин на живот и се грижат за своята фигура.

Под каква форма можете да го купите? Екстракт от бабини зъби е лесно достъпен и е на ниска цена в течна и прахообразна форма, както и под формата на лесно за използване таблетки (хранителни добавки). Тези хранителни добавки спомагат за подобряване на естествената способност на организма да се регенерира след интензивни упражнения и намаляват мускулната треска. Освен това хранителните добавки, базирани на естествена съставка трибулус, подпомагат превръщането на мазнините в мускулна маса.

По-бързото изгаряне на мазнини ще ви позволи да развиете релефни мускули за по-кратко време. Хранителните добавки с трибулус са безопасни и нямат странични ефекти. Предимството им освен безопасността при използване, е и удобството при консумация - продуктът под формата на практични таблетки може да се използва по всяко време на деня в забързаното ежедневие, както и преди и след тренировка.

Ефектите при редовно използване на хранителни добавки с трибулус са значително увеличение на силата, повишена издръжливост и видимо подобрение на фигурата. Положителен ефект е и повишаване на самочувствието, по-добро настроение и по-голямо желание за социални контакти.

Тарантино се отказа да снима филма The Movie Critic - последен за кариерата му
Интересни факти за зодията ви
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!

Напишете дума/думи за търсене