Членове на кралската фамилия ще придружават Елизабет II на бъдещите й изяви

За 60-ата година от брака си с принц Филип кралица Елизабет II направи семеен портрет с четирите си деца. СНИМКИ: Ройтерс

Членове на кралската фамилия няма да оставят кралица Елизабет II да "върви сама" на бъдещите й публични изяви. 

"Смъртта на принц Филип е огромна загуба", заяви източник пред "Дейли мейл".

Принц Чарлз, Камила, принц Уилям и Кейт Мидълтън ще придружават кралицата, след като изтекат двете седмици национален траур. Принц Едуард и принцеса Ан също ще я подкрепят, когато отново поеме задълженията си.

"Херцогът на Единбург е незаменим, но отдадеността на кралицата към ангажиментите й не намалява", коментира още източникът.

„Никой отделен човек никога не би могъл да заеме мястото на херцога на Единбург, но може би всички те, ако се обединят, ще запълнят част от празнотата“, заяви той.

„Ако се вгледате в периода на пандемията, голяма част от работата на Кралското семейство вече се ръководи от принц Чарлз, Камила, принц Уилям и Катрин", посочва друг източник на "Дейли мейл".

Принц Филип придружаваше Нейно височество на всичките й публични изяви до 2018 г., когато се оттегли от официалните кралски изяви. Съпругът на кралица Елизабет II не бе до нея само веднъж на събитие и то защото беше в болница.

"Когато той беше наоколо, тя винаги беше много по-щастлива и спокойна. В нея имаше истинска блясък. Те изпитваха такава обич и уважение един към друг. Това е огромна загуба, така че е логично най-близките на кралицата да поемат неговата роля", коментират от кралския двор.

В неделя принц Хари се върна във Великобритания за погребението на дядо си принц Филип. Това е първото му завръщане в страната, откакто с Меган Маркъл се оттеглиха от кралските си задължения.

Елизабет II и Кейт Мидълтън
Елизабет II и Кейт Мидълтън
Принц Чарлз и Камила
Принц Чарлз и Камила
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката
Извратената истина за това защо жените казват „да“ на секса, когато имат предвид „не“
Селин Дион проговори за болестта си след завръщането си в шоубизнеса

Напишете дума/думи за търсене