Мис Дупе се пуска на баскет

Росана Аркъл има най-хубавото дупе

Да се пусне в игра на баскетбол обеща Дупе №1 в света за миналата година Росана Аркъл пред списание "Зуу Мегъзин", което всъщност я и коронова. Австралийският модел обеща скоро да блесне в екип на любимия си "Чикаго Булс".

Росана спечели голяма известност покрай това, че бе едно от лицата на Мото ГП съвсем до скоро. Но вече няма достатъчно време да обикаля по света с мотоциклетистите, защото има достатъчно ангажименти, които да изпълнява от дома си на Златния бряг в Австралия. А и заради пандемията е по-трудно да пътува. Но когато това стане възможно, красавицата обещава да отиде в Щатите и да гостува на "Булс" в Чикаго за няколко домакински мача.

Всъщност планираното пътуване до САЩ е повече по бизнес, отколкото да се запознае със звездите на любимия си отбор. Но покрай "биковете" Росана със сигурност ще увеличи броя на последователите си в социалните мрежи. Сега те са около пет и половина милиона, но винаги е добре да са повече, а Щатите и Канада имат още потенциал.

Самата Росана, която е родена в Австралия, но израства в Нова Зеландия, преди да се пресели на Златния бряг, разкрива, че печели доста добре от социалните мрежи. За да се облече или накичи с даден продукт с рекламна цел, получава по 0,1 цент за всеки свой последовател. Тоест взима по 55 000 долара, когато си пусне снимка с даден продукт. Отделно получава и по 3000 долара за пусната снимка, затова и дупето й е често срещана гледка.

Но пък да си ги харчи със здраве, защото такова дупе се постига с дълги години упорита работа във фитнеса, признава още Росана.

От работа Росана няма време за мъже
От работа Росана няма време за мъже
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене