"Левски" чака ЦСКА на бараж за Европа

"Левски" вече има реални шансове за Европа

"Черно море" пуска жалба срещу съдията

"Левски" и ЦСКА може да се изправят един срещу друг в бараж за Европа!

Този сценарий ще стане реалност, ако "сините" успеят да се преборят за седмото място в Първа лига, а "червените" не спечелят Купата на България и бъдат изпреварени от "Локомотив" (Пд) на втората позиция.

От "Герена" отново мечтаят за Европа след победата с 2:1 над "Черно море" в София. "Моряците" все още водят с 4 точки пред "Левски" три мача преди края, но двата тима отново ще играят помежду си в последния кръг. Преди това "Черно море" гостува на "Царско село" и "Ботев" (Пд), докато "сините" посрещат на "Герена" същите съперници. С това шансовете на "Левски" да достигнат до бараж за новия турнир Лига на конференциите са напълно реални при три победи до края и дори една грешка на "Черно море".

"Сините" фенове станаха за пример"
"Сините" фенове станаха за пример"

ЦСКА далеч не е сигурен за директно класиране в Европа. В неделя "червените" гостуват на "Локомотив" (Пд) в директна битка за второто място, като двата тима в момента са с равни точки. Ако "армейците" завършат първенството на трета позиция и не успеят да спечелят купата срещу "Арда", то ще трябва да играят бараж за Лигата на конференциите срещу седмия в класирането.

"Левски" изигра силен мач срещу "Черно море", а завърналите се на "Герена" фенове създадоха страхотна атмосфера.

Привържениците на "сините" обраха овациите и станаха за пример с транспарант в памет на починалата легенда на ЦСКА Георги Димитров. "Достоен съперник. Почивай в мир, Джеки", изписаха запалянковците в Сектор "Б". Това накара дори лидерът на ултрасите на "червените" Иван Велчев-Кюстендилеца да признае благородната постъпка на враговете.

"Достойно", написа тарторът на Сектор "Г" под снимка на транспаранта.

От своя страна "Черно море" подава жалба срещу съдийството на Радослав Гидженов и неговата бригада на "Герена". Претенции на "моряците" са основно за победния гол на "Левски".

"Най-фрапантната грешка на Гидженов бе в 77-ата минута, когато бе отсъден несъществуващ фаул на Стефан Станчев - казват от "Черно море". - При последвалото центриране двама футболисти на "Левски" бяха в засада, като единият от тях - Мартин Райнов, игра с глава, след което падна победният гол за домакините. Ръководството на "Черно море" е крайно разочаровано от поредното ощетяване на отбора след съдийски грешки, като съзрява тенденция в решенията на реферите в ущърб на варненския клуб."

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Какъв е бил сексът преди 200 години?
3 типа жени, които мъжете никога не изоставят
Рапърът Нели и Ашанти са в очакване на първото си дете (Видео)
Най-неустоимите тв доктори
Тарантино се отказа да снима филма The Movie Critic - последен за кариерата му

Напишете дума/думи за търсене