Григор мисли за семейство, Станислав - за истинска жива връзка

Станислав Яневски

Двамата астрални близнаци се засичат като деца на корта

Лидери, романтици, храбреци с търговски нюх - поне така ги
описва зодиакалният знак

Тенисистът може и да стигне на рождения си ден в неделя до Хасково, а актьорът от филма за Хари Потър - у дома в София , защото е под карантина

Те са храбри и самостоятелно се справят с проблемите. Не се страхуват да рискуват. Обичат своя дом и го приемат за своя крепост. Притежават добри търговски умения. Лидери. Непоправими романтици. Сънищата им предсказват какво ще им се случи.

Със сигурност Григор Димитров и Станислав Яневски, които са родени в един и същи ден - неделя, 16 май, притежават някои от изброените качества, отредени от зодията им - Телец.

Тенисистът навършва 30 години, а актьорът, участвал във филмовата поредица за Хари Потър - 36. Единият българин живее в Монако, а другият - в София.

В детските си години двамата са се засичали на корта. Тенисът обаче прави от Григор световна звезда.

“Имам бегъл спомен, той едва ли има, по-малък е. Много се радвам на успехите му”, казва Станислав Яневски, който въпреки че има заложби и печели състезания, се отказва от тениса. Учи в колеж по икономика в Англия, но избира актьорската професия.

Български медии твърдят, че Григор ще празнува в неделя рождения си ден в България заедно със своята Лолита.

Станислав, който в момента е под карантина,

няма приятелка,

защото не обича

еднодневните връзки
Личния си празник посреща у дома с два прекрасни женски булдога и семейството.

Преди дни Григор изреди 5 неща, които го правят щастлив: “На първо място семейството - родителите, приятелите, тенисът, бързите автомобили. Най обичам да си почивам на езерото Комо, което е на няколко часа път с кола от моя дом. Да, родителите са моят пример. Баща ми е модел в живота за мен. А когато напусках България, майка ми каза, че най-важното е да си добър човек, а после голям шампион”, отговори човекът с 19 526 378 долара, спечелени от награден фонд. Тези от рекламните му договори са отделно.

Станислав отговаря сериозно, че няма приятелка и вниманието му е насочено изцяло към работата, а и покрай локдауна е трудно да срещне някого.

“Освен това не съм привърженик на виртуалната любов. Предпочитам живата връзка. Живот и здраве, ще се появи подходящата дама, с която ще си струва да градим бъдеще заедно. Нямам време и желание за еднодневни връзки. Предпочитам да се кача на мотора и да пътувам нанякъде”, подрежда приоритетите актьорът.

За Станислав другите страсти са кино, фитнес и пътувания. И татуировките, каквито има по цялото си тяло, са се превърнали в мания. Последно изрисувал на прасеца на единия си крак древноегипетски кръст.

По-младият от двамата астрални близнаци мисли за семейство и говори открито за това.

Нито съм млад, нито остарявам, просто влизам в нова фаза на живота си и започвам да гледам на себе си по различен начин. Всеки спортист има срок на годност. Все още изживявам мечтата си, но знам, че после започва реалният живот. Вече мисля за семейство и неща, които винаги съм искал да правя”, откровеничи Григор.

Григор Димитров
Григор Димитров

Григор и Лолита се показаха за първи път на моста на влюбените във френския зимен център Анси. С маски, а по-късно издателката на луксозно списание и любителка на автомобилите Ferrari пусна “нормална” снимка на двамата.

Докъде ще стигне тази история, никой не знае.

Османова не обича

да говори за

отношенията

си с Григор,

но призна, че иска да дойде в България. Дали тия дни ще я видим в България?

За Станислав актьорската кариера тепърва ще се развива. С киното се среща в колежа в Англия случайно, когато закъснява за лекции и се сблъсква с кастинг агентка на поредицата за Хари Потър.

“Всичко се разви много бързо и семейството ми не вярваше, че ще участвам във филм”, спомня си Станислав Яневски. И добавя, че актьорските му заложби са по наследство. Баба му е била актриса, майка му пък е танцувала класически балет.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Подкаст: Нели Хаджийска: Благодарна съм на "старата" Нели, без нея нямаше да стигна до тук
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници

Напишете дума/думи за търсене