Торта в бяло, зелено и червено за ЧРД на Григор (Обзор)

Торта с цветовете на трибагреника получи за рождения си ден вчера Григор Димитров. Той празнува в компанията на родителите си и на приятелката си в Хасково.
СНИМКА: ФЕЙСБУК ГРУПА НА “ТЕНИС КАФЕ”

С нетърпение очаквам какво ми е приготвила следващата година, написа тенисистът

Григор Димитров никога не пропуска да каже, че е горд да играе за България.

На ракетите му от вътрешната страна на рамката винаги е гербът на страната ни.

В националните цветове бе и специалната торта, която българската звезда в тениса получи за рождения си ден. Бившият №3 в света стана на 30 години в компанията на баща си Димитър и на майка си Мария. По повод юбилея в Хасково пристигна и жената, с която Димитров е в момента - рускинята от кавказки произход Лолита Османова.

Отслабването на мерките против разпространението на коронавируса позволи на Димитров да посрещне рождения си ден вчера у дома. Миналата година той отново получи торта, но бе в Калифорния и прекара локдауна в наета вила, където имаше корт, на който да тренира.

Тортата за рожденика бе в цветовете на българското знаме.
Тортата за рожденика бе в цветовете на българското знаме.

“Никога не съм се чувствал по-благодарен на живота за подаръците, които ми е направил. Нямам търпение да видя какво е приготвила за мен следващата година”, написа Димитров в социалните мрежи.

През тази седмица на Григор му предстои участие на турнира в Женева.

Най-добрият ни тенисист все още не е решил дали да се ваксинира против коронавируса. Но ще му се наложи да го направи, ако ръководството на АТП приеме това като задължителна мярка.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене