Ютия тостер

Снимките са предоставени от www.seir.bg

За снимка №1: Изобретателничко, а!? Да използваш ютия вместо котлон е идея, която може да се роди само и единствено в главата на някой гениален българин! Както се вижда от снимката, задължително условие е да имаме тухла или друг подобен незапалим предмет, с който да подпрем ютията и да я фиксираме стабилно с металната част нагоре. Друго предимство при печенето върху ютия е, че можем да овлажняваме продукта, който печем, с пара. Това спомага много за по-доброто изпичане и прави продуктите по-сочни и ароматни. Предвиждам, че в скоро време предимствата на тази технология за печене ще бъде заимствана от много от реномираните ресторанти. Методът ще се превърне в предпочитан за готвене от всички майстор-готвачи по шибания свят!

За снимка №2: Знам, че на пръв поглед на някого от вас тази табела ще се стори леко брутална... За мен изниква въпросът дали снимката изобщо е реална и дали наистина на някое място в нашата прекрасна държавка има закачена подобна табелка. :-) Ако снимката е реална, то какво ли е накарало авторът й да я напише и да я монтира?! Може би в района вилнее епидемия от стомашно-чревни разстройства и в един период случаите на спешна дефекация сред природата са зачестили. Разбира се, това не оправдава действията на злосторниците, защото в крайна сметка ние сме хора, а не животни и според моралните норми за подобни дейности си има точно определени места!

За снимка №3: Тук, драги читатели, ставаме свидетели на поредната епична междусъседска свада! Според мен обаче агресивният съсед, написал въпросната бележка, не е прав... Като един любител на животните аз смятам, че през летния период котките имат нужда от повече витамини, за да могат да преодолеят натрупаната пролетна умора. В тази връзка съм убеден, че именно храненето с плодове и зеленчуци би спомогнало за доброто им здраве.

За снимка №4: Тази бележка е била залепена във входа на жилищен блок. От нея става ясно, че съседите са отегчени и изнервени от постоянното задръстване на пощенските им кутии с рекламни брошури. Оказа се обаче, че дори и след предупреждението за даване под съд това деяние не престава! Затова гражданите от входа са решени да вземат крупни мерки, като прокарат през пощенските си кутии система за самоохрана с ток! Така, когато системата е включена и недоброжелател се опита да тикне в кутията нежелана брошурка, ще го тресва електричество с мощност от 1000 волта. Сами се досещате, че дори Батман не би оцелял след подобен елекрошок...

За снимка №5: Тези приятелчета май са се понапили доста талантливо предишната вечер... :-) За съжаление сега им е лошичко и им се нанка, но както се казва - на този свят всичко си има цена! Надявам се поне да са прекарали наистина добре снощи и излагацията им сега да не е напразна!

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене