ЦСКА срещу македонци или латвийци в Европа

ЦСКА се надява на нови успехи в евротурнирите

Българските отбори изтеглиха приемлив жребий за втория предварителен кръг на новия турнир на УЕФА Лига на конференциите. Носителят на Купата на България ЦСКА ще играе срещу победителя от двойката "Струга" (Македония) - "Лепая" (Латвия). Заради високия си коефициент в евротурнирите "червените" бяха поставени при жребия и благодарение на това срещат по-скромен съперник. Тимът на Любо Пенев е домакин в първия мач на 22 юли в София, а седмица по-късно ще гостува в Северна Македония или Латвия.

Завършилият втори в Първа лига "Локомотив" (Пд) ще има далеч по-сложна задача срещу чешкия "Словачко". Тимът е съставен почти изцяло от местни футболисти, а голямата звезда е бившият национал Микал Кадлец. През миналия сезон тимът финишира на четвърто място в местното първенство. "Локо" ще е домакин в първия мач на 22 юли, а реваншът е на 27-и.

Дебютантът в евротурнирите "Арда" ще се изправи срещу израелския "Апоел" (Беер Шева), който пази хубави спомени от мачовете си срещу български отбори. Преди четири години "Апоел" отстрани драматично "Лудогорец" в квалификациите на Шампионската лига. Израелците спечелиха първия мач с 2:0 и загубиха в реванша в Разград с 1:3, но продължиха напред благодарение на гола на чужд терен.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Хвърлиха предмет по Ники Минаж по време на концерт (Видео)
Чао на бръчките около очите
10 знака от Вселената, че най-накрая сте влюбени в сродната си душа
Селфи дисморфия – модерната болест на социалните мрежи

Напишете дума/думи за търсене