Нина Кравиц, бандите "Офенбах" и S.A.R.S. пеят на плажа Перла за фестивала Sunland

Нина Кравиц

Нина Кравиц, френското електронно дуо "Офенбах" и една от най-популярните банди в алтернативния рок S.A.R.S. ще пеят това лято на Черноморието като част от фестивала Sunland, организиран от създадетелите на EXIT. 

Той ще бъде от 29 до 31 юли на плаж Перла. На четирите сцени, през трите дни, ще пеят над 50 изпълнителя. След фестивали в Черна Гора, Румъния, Хърватия, Босна и Херцеговина и Грузия, България става част от фестивалното семейство на EXIT със Sunland.

Нина Кравиц e лидер в съвременната електронна сцена със своята отдаденост и отношение, любопитството да открива нови форми на музиката и желанието да се учи. Тя има много отличия, едно от които е DJ на годината на списание Mixmag. Зъболекар по професия, Нина още от малка се ориентира към музиката, а днес тя е един от топ DJ-ите, които радват публика на фестивали като Amsterdam Dance Event, Decibel, Awakenings и DEMF.

"Офенбах"
"Офенбах"

Над 1 милиард стрийма и 350 милиона гледания в YouTube. Toва са числата, които най-добре описват парижкото денс дуо "Офенбах". След издаването на песни като Around the Fire и You Don't Know Me, те получават подкрепа от артисти като Робин Шулз и Тиесто. Зад гърба си имат над 250 участия с три европейски турнета, две американски и едно в Азия. Време е и за дебюта им на българската сцена.

S.A.R.S., са сръбска алтернативна рок банда от Белград. Представяйки комбинация от поп рок, реге, блус, джаз и хип хоп, с етно елементи, бандата е една от водещите на така наречената “нова сръбска сцена”. Познати са на българската публика със своите песни и огромна енергия на сцената.

S.A.R.S. 
СНИМКИ: ОРГАНИЗАТОРИТЕ НА ФЕСТИВАЛА
S.A.R.S. СНИМКИ: ОРГАНИЗАТОРИТЕ НА ФЕСТИВАЛА

Специални фестивални участия ще имат и български музиканти. Сред тях са Руши, Остава, ПИФ, Анимационерите, Ревю, Жлъч (Григовор) Гена, Керана и космонавтите.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Подкаст: Нели Хаджийска: Благодарна съм на "старата" Нели, без нея нямаше да стигна до тук
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници

Напишете дума/думи за търсене