Фродо от “Властелинът на пръстените” идва в София

Илайджа Ууд на премиерата на филм от трилогията “Властелинът на пръстените”
СНИМКА: РОЙТЕРС

Илайджа Ууд, популярен с ролята си на хобита Фродо в трилогията “Властелинът на пръстените”, ще пристигне в България вероятно до края на месеца. В страната ще кацне заради снимките на филма “Токсичният отмъстител”, който ще бъде заснет тук, пише авторитетният сайт за кино “Холивуд рипортър”.

Ууд далеч не е единствената знаменитист, която се очаква да пристигне в страната ни до няколко дни. В лентата ще си партнира с утвърдени имена в киното като Питър Динклидж, известен като умния Тирион Ланистър в “Игра на тронове”, и Кевин Бейкън, участвал в десетки продукции, сред които “Аполо 13”, “Оглупели от любов” и “Х-мен: Първа вълна”.

Както “24 часа” вече писа, във филма ще участват още Джейкъб Трембли и носителката на БАФТА Тейлър Пейдж, която вече е в България.

В последните дни още холивудски имена се включиха в продукцията. Освен Ууд ще участва и Джулия Дейвис, играла в “Наистина любов”, Джонатан Койн и Сара Найлс.

“Токсичният отмъстител” ще бъде нова версия на едноименната лента от 1984 г. Неин режисьор този път е Мейсън Блеър. Филмът ще проследи приключението на Уинстън, който е обикновен портиер в здравна компания.

Той е диагностициран с тежко заболяване, за чието лечение са нужни много пари. Алчните му работодатели отказват да му помогнат и Уинстън решава да ги ограби. След това пада в кофа с токсични отпадъци и се превръща в деформираното чудовище Токси, което върши добрини и се опитва да даде заслуженото на тези, които някога са му навредили.

Очаква се снимките на филма да започнат до края на месеца.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Тарантино се отказа да снима филма The Movie Critic - последен за кариерата му
Интересни факти за зодията ви
Йорданка Христова празнува 60 г. на сцената с концерт в Античния театър
Защо мъжете заспиват след оргазъм?
"Де е България?" – революционен финал от Миро и Маестрото в зала "Арена София"!

Напишете дума/думи за търсене