Милман реже шопска салата

Джон Милман се оказва добър кулинар

Австралийският тенисист Джон Милман се научи да приготвя любимата си шопска салата по време на престоя си в столицата за турнира "София Оупън".

"Моята е дори по-добра от онази, която пробвах в Стара Загора, а българското сирене е най-хубавото на света", споделя Милман. Той грабна българската публика още при дебютното си участие на "София Оупън" през 2020 г. "Когато бях най-много на 19 или 20 години, играх на фючърс турнири в България - разказа Милман. - Бях в няколко града и още тогава опитах шопска салата в Стара Загора. Много ми хареса. Сега вече и сам мога да я приготвям. Вашето сирене е №1 в света."
В същото време французинът Беноа Пер беше избран за Мистър София Оупън 2021. Втори остана Лоренцо Музети, а трети е Вашек Поспишил.
"Много хубава идея. След като Вердаско и Басилашвили са печелили преди мен, явно брадите се харесват, но техните не са като моята", каза с усмивка Пер.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене