Идеалната хармония между природата и съвременния градски стил

Усетете енергията на шарения свят, в който живеем. Свят, който обединява модерното с природата. Сега можете да вземете най-доброто от тези два свята и най-доброто от всеки един отделен момент. Събудете сетивата си, пробвайте новите duo аромати от модна къща Esprit. Те са освежаваща комбинация между естествените елементи и ежедневния градски стил на живот, който водим. Представяме ви Esprit Urban Nature For Women, прекрасен женствен аромат от зелени плодове и Esprit Urban Nature For Men, модерен, мъжествен, ориенталски зелен аромат на папрат.

Вдъхновен от модерното влияние на градския начин на живот и допира с природата, Esprit Urban Nature е олицетворение на хармонията в света - където в едно може да откриете красотата на природата и града. Изпълнено със свежест и чувственост, допълващото се duo пробужда чувството на радост и здраве.

Точно както може да очаквате от Esprit, марката която е известна със своя калифорнийски стил, Urban Nature For Women е създаден специално за уверената и секси жена, която притежава истинска, природна женственост. Излъчваща щастие, жената, която използва Urban Nature е темпераментна и страстна, но с вродена чувствителност. В абсолютен синхрон с нейната визия е бохемското държание на мъжа, използващ Urban Nature. Той е харизматичен, опитен и мистериозен със силно изразено чувство за стил. И двамата са в синхрон със света и един с друг.

Зашеметяващ дизайн
Вдъхновени от природата, повлияни от градския дизайн, новите Urban Nature аромати са представени в лъскави бутилки и кутийки, които открито правят поклон пред модерния стил.

Бутилките на парфюма имат уникална органична форма и зелен цвят - удивително живо зелено за нея и тъмно, дълбоко зелено за него. Високата цилиндрична форма на бутилката с наклонена капачка е също добро архитектурно решение, което, в комбинация с дълбокото червено на логото на Esprit, създава истинско градско усещане. Опаковката на цялата линия парфюми създава чувство на хармония между мъжките и дамските аромати от колекцията.

Бутилките Urban Nature за него и за нея са опаковани в наистина шикозни кутийки, които пасват на зеления цвят на съответния флакон. И двете картонени кутийки отговарят на тяхната семпла елегантност и носят у себе закодирани цветни послания.

Чувствени Аромати
Изключително харизматични и пленително чувствени, ароматите Urban Nature се отличават с естествени съставки.

Като градско цвете, Urban Nature For Women е с флорално зелен, плодов аромат, който излъчва очарователна експлозия от естествена женственост. Ароматът се отваря с вкусна смесица от виолетови листенца и сочна ябълка, смесени с интригуваща нотка на богат крем от касис. Това води до сърцето, изпълнено със сладко ухание на лилия от долината, кремава магнолия и екзотичен червен жасмин. За финал идват изцяло натуралните съставки, взети от бяло цвете, което оставя меко, слънчево и леко плодово усещане. Оставащият финален аромат е на съблазнителната основа на ванилия, мускус и амбър, както и зърна от тонка, които добавят топла карамелена нотка. А кедърът, добит от специално кедрово дърво, придава горско, мъхнато усещане.

Излъчващ едновременно природно и градско усещане, Urban Nature For Men е с модерен аромат на папрат със сияйно зелена нотка в началото и ориенталски оттенъци. В началото на аромата сетивата са освежени от смесицата на зелена круша и елегантен бергамот, заедно с нотка на пипер - всички напълно естествени съставки включват и пикантност. В сърцето си ароматът има лека флорална нотка на здравец, кориандър и лабданум - този кехлибарен на цвят тревист храст, който придава на аромата модерна изтънченост. Той се задълбочава към последващ чувствен аромат с топлите дървесни нотки на кедър, мускус и зърна от тонка. Естествено индийското орехче добавя пикантно екзотично излъчване, което заедно с аромата на пачули придава земен, опушен елемент, създаващ изключително прелъстителен аромат.

Усетете радостта и хармонията на света, в който градското и естественото са в абсолютен синхрон. Бъдете едно цяло с Градската природа.

Двата аромата ще са на пазара през месец септември 2011.


ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката

Напишете дума/думи за търсене