Изисквай повече от твоята спирала

Дали твоята спирала за мигли се справя добре? Не отговаря ли на твоя начин на живот - от сутрин в офиса до по-късно вечер на парти? И когато излизаш вечер все още е "включена" на дневен режим? Ако отговорът на тези въпроси е "Да", тогава е крайно време да поискаш нещо повече! Сега Rimmel представя новата спирала Rimmel Glam'Eyes Day2Night Mascara - първата спирала, която работи толкова здраво, колкото и ти.

Това, което прави Glam'Eyes Day2Night Mascara изключителна, е способността й да придава два напълно различни, но драматични ефекта с една единствена четчица. Тайната е в магическата двойна капачка. За деня избери Length капачката, която е за дължина и веднага ще получиш прекрасно подчертани и супер дълги мигли. Четчицата удължава и разделя миглите и е перфектна за онези неочаквани дневни срещи пред копирната машина, ухаещи на летен флирт. За вечерта избери Volume капачката и веднага ще сгъстиш миглите си до 15 пъти повече, оставяйки ги чувствени, обемни без да сплъстяване и готови за купон.

Искаш ли да узнаеш тайната на тази наистина невероятна система? Тя се крие в иновативния двоен механизъм, който определя точно колко спирала да попадне на четката, за да може сама да прецениш как да изглеждат миглите ти, според собствените ти изисквания. Формулата на Rimmel е базирана на патентована технология, която включва естествени восъци и полимери, които придават структура и еластичност на миглите, както и новата гел система 3D Aqua-Actif, която е с по-мека и нежна текстура и увеличава обема на миглите. Така спиралата Glam'Eyes Day2Night Mascara обещава до 16 часа повече издръжливост без размазване или ронене на миглите.

Това е ефектът, който идва вътре в опаковката. Отвън, онова, което виждаш, е блестящата комбинация от черен и електриково розов цвят, които пресъздават уникалното действие на спиралата, което трае от деня до нощта. Вдъхнови се от рекламното лице на Rimmel - Зоуи Дешанел, която преобразява визията си само с едно движение.

С новата спирала Glam'Eyes Day2Night Mascara от Rimmel и през деня и през нощта ще имаш прочутия Лондонски вид!

 


ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Кои мъже имат успех сред жените според Камасутра
Защо не бива да държим крема в банята
Без такива "комплименти" на мъжа
Защо жените искат непознати любовници
3 причини, поради които умните жени предлагат да платят сметката

Напишете дума/думи за търсене