Жената на Рамос разби класациите

Пилар дава съвети за пълноценен живот

Съпругата на Серхио Рамос - Пилар Рубио, определено не е от жените, които стоят в сянката на известните си мъже. Сексапилната половинка на защитника на ПСЖ има успешна кариера като телевизионна водеща.

Сега Пилар покори още един връх. Мацето издаде книга само преди седмица и тя вече оглави класациите по продажба в Испания. Съпругата на Рамос написа "Моят метод да водя здравословен живот". Това е наръчник за жените, които искат да имат нейното ежедневие. Пилар разкрива какво й помага да се чувства добре отвътре и отвън. В книгата са описани хранене за всеки период, специфично обучение, сексология, естетика, психология, почивка.

Рубио и Рамос са една от любимите двойки на испанците
Рубио и Рамос са една от любимите двойки на испанците

Всички печалби от продажбата на книгата ще отидат за благотворителност. Съпругата на Рамос ще ги дари на неправителствена организация, която работи за подпомагане на хора с рядкото и нелечимо заболяване пеперудена кожа.
Рубио е една от най-известните футболни половинки не само в Испания, но и в Европа. Освен с успешната си тв кариера тя може да се похвали и със собствена марка бански костюми. С Рамос са една от любимите двойки на Испания и са родители на четири момчета. След трансфера му в ПСЖ Пилар дели времето си между Париж и Мадрид, където е сред водещите на популярно предаване.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Цветница е! Бъдете здрави и пъстри!
5 необичайни причини, заради които не успявате да отслабнете
Зомбинг и бенчинг – наръчник на модерната връзка
Елинистическа философия - радетелка на личното щастие, а не на универсалната истина
8 ползи от рисуването за мозъка

Напишете дума/думи за търсене