Наслаждавайте се на нежното усещане от допира на коприна всеки ден

Представете си как обличате луксозно копринено бельо - копринената мекота, която докосва кожата ви; начинът, по който красивият дизайн ви кара да се чувствате. Коприната е тайното оръжие, което повдига самочувствието ви, което ви помага да бъдете по-дръзка и по- женствена целия ден. Не би ли било чудесно да се чувствате така през всеки ден от месеца?

Новите Always са създадени точно с тази цел: представяме ви колекцията Platinum, най-добрата защита от Always, съчетана с луксозен комфорт.
Вниманието към детайлите създава удоволствие за сетивата
Always се старае да удовлетвори жените като им дава това, което наистина искат. По тази причина дизайнерите на марката търсят вдъхновение в нещата от ежедневието, които радват жените. Вниманието към детайла е водещият принцип при създаването на новите Always. Красивият дизайн създава усещане за луксозен комфорт и нежна грижа. Да се чувствате удовлетворени може да бъде от изключителна важност, особено когато сте в цикъл. По тази причина Always създава продукт от нов тип, койтoо предоставя комбинация от изключителна мекота и сухота, от най-комфортната защита и луксозно усещане за допир на коприна до кожата ви.

Удоволствието започва от върха!
Насладете се на новите Always Platinum. Подобната на коприна повърхност не само е мека, но е набраздена по специален образец, който позволява на малките каналчета бързо да отстранят течността от кожата. А благодарение на подсилените предпазни участъци, оцветени в лилаво, можете да бъдете абсолютно уверени в защитата, която превръзките предоставят. Ако не искате "онези дни" да ви попречат да носите нещо красиво, новият дизайн, наподобяващ луксозна дантела глези сетивата ви с усещането за лукс.

Нова Основа- Нов Комфорт
Новата основа на превръзките Always Platinum съдържа супер абсорбиращ гел, който незабавно задържа течността, оставяйки по-горните пластове сухи и меки като коприна. Уникалната Instant Drytm технология на Always отвежда течността към вътрешността на превръзката.

Новата философия - лукс и сигурна защита в едно, е отразена и в цялостния вид на продукта - както във външната, така и в индивидуалните опаковки на всички негови разновидности. Красивият дизайн, наподобяващ луксозна дантела, гали сетивата, излъчва лукс и интригува.


ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Анатомия на женския оргазъм
Фабинг - новата дигитална зависимост
Хвърлиха предмет по Ники Минаж по време на концерт (Видео)
Чао на бръчките около очите

Напишете дума/думи за търсене