Иван Юруков се развежда, а Деян Ангелов е адвокат в новия сериал “Мен не ме мислете”

Весела Бабинова и Иван Юруков са семейна двойка, която се развежда.

Руши Видинлиев е в главна роля и за

първи път участва в български сериал

Иван Юруков и Весела Бабинова се развеждат и показват проблемите на едно обикновено българско семейство, а Руши Видинлиев за първи път ще играе в сериал, и то в една от главните роли. Това накратко представлява новият български сериал “Мен не ме мислете”, който Би Ти Ви снима от 5 октомври.

“Форматът на сериала е много интересен. Става дума за съвсем нормални хора в нашето съвремие, със съвременни проблеми, с житейски ситуации, на които много често ставаме свидетели, както и на опитите за решенията им. Моят герой е съпруг в процес на развод и баща на дете. Образът е различен, защото досега в киното и в телевизионните сериали не ми се е случвало да играя такъв персонаж, любопитно ми е и интересно. Жанрът е драматично-комедиен, така нареченият драмеди”, разказва актьорът Иван Юруков.

В основата на сюжета е представянето на две различни прослойки от обществото - обикновените хора, които трябва да се справят с всекидневните си проблеми, и тези, които имат големи материални възможности.

“Весела Бабинова е моята екссъпруга в сериала. Руши Видинлиев е адвокатът ѝ, а Ирина Митева е моята адвокатка”, разказва Юруков. Неговият герой е неудачник, безработен, който търси лесни решения, които впоследствие се оказват много трудни. Така той често попада в безизходни ситуации.

Деян Ангелов пък влиза в ролята на адвокат. “Моят човек е много готин, симпатяга голям. Между моя герой и този на Руши Видинлиев има постоянен конфликт. Двамата си опонират, но това ги придвижва напред. В повечето епизоди действието се развива в адвокатска кантора, където пристигат и се разглеждат различни дела и трябва да бъдат разрешени. Но в адвокатската кантора има и много вътрешни конфликти”, разказва Деян Ангелов.

Режисьорите на “Мен не ме мислете” са Станислав Тодоров-Роги и Димитър Димитров. В ролите влизат още Дария Симеонова, Любомира Башева и Владимир Люцканов. Сериалът ще бъде излъчван по Би Ти Ви напролет.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Натурални продукти за справяне със стомашните проблеми
10 невероятни първи дами, които засенчват съпрузите си (галерия)
Ангелите си имат професии
Руси Чанев е носителят на голямата награда "Аскеер" за цялостен принос
Принц Уилям и Кейт Мидълтън отпразнуваха 13 години брак

Напишете дума/думи за търсене