Nokia 700 - най-малкият смартфон

От хубавото кафе сутрин, целувката на близък или любимия малък десерт в чантата, малките неща са тези, които ни напомнят, че дребните удоволствия правят живота ни по-хубав. Сега в подкрепа на безбройните примери, Nokia представя и най-малкия си смартфон в света - Nokia 700 .

Със само 50 кубически сантиметъра, тегло от 96 грама и с размери 110 x 50.7 x 9.7 мм, Nokia 700 не само е най-компактния Nokia смартфон в гамата от Symbian продукти, но е и смартфона с най-компактния сензорен дисплей в света. Моделът носи един малък свят във себе си, благодарение на отличните си функции от достъп до социални мрежи и любими места в Интернет, през възможност за персонализиране и достъп до личен имейл, снимки, музика и още забавление със страхотни игри и приложения, които сега са много по-лесно достъпни, благодарение на най-новата инсталирана версия на софтуера Symbian Belle.

„Дребосъкът" Nokia 700 крие в себе си толкова много приятни изненади като 1Ghz процесор, 3.2 инчов AMOLED екран и технология на дисплея ClearBlack, 2GB вградена памет (с опция за ползване на 32GB microSD карта памет за общо 34GB), HD видео заснемане и 5MP камера с пълен фокус и LED светкавица и не на последно място е най-екологичния смартфон на Nokia. Със своята издръжлива батерия, дизайн базиран на еко материали и характеристики, които намаляват до минимум ползването на батерията, това е перфектния смартфон за всеки, който държи на отговорния екологичен начин на живот.

Symbian Belle е най-новият от планираните софтуерни ъпдейти за Symbian, който носи още повече удоволствия за потребителите още с първото докосване до телефона. Те включват падащо меню и лентата за задачи (taskbar), достъп до съобщенията от всички начални екрани и за допълнително улесняване на интернет сърфирането, 7 опции за песронализиране на началния екран.

Едно от най-вълнуващите предимства на Symbian Belle и Nokia 700 е опцията за активиране на NFC функцията за споделяне и свързване с други устройства само с едно докосване. Тя позволява прехвърлянето на контакти, видео и изображения да се извърши с други NFC-активни устройства и смартфони, както и свързването с мобилни аксесоари като говорители и слушалки.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ

Напишете дума/думи за търсене