Новото eфикасно средство в борбата срещу бръчките

Изглаждащият кожата гел-серум NIVEA VISAGE Q10plus е част от доказаната серия на NIVEA Visage за ефективно премахване на бръчките и фините линии. Леката гел-формула с естествения за кожата мощен коензим Q10 и хиалуронова киселина моментално изглажда повърхността на кожата, като й придава усещане за копринена мекота и нежност.

Кожата се нуждае от големи количества енергия за редуциране на бръчките и предотвратяване появата им. Най-новият продукт от серията NIVEA VISAGE - изглаждащият кожата гел-серум NIVEA VISAGE Q10plus е специално разработен, за да се бори упорито срещу бръчките и фините линии.

Коензимът Q10 подпомага способността на клетките сами да произвеждат необходимото количество енергия в дълбочина, чиито естествени нива намаляват бавно след достигане на 20-годишна възраст, а хиалуроновата киселина е един от най-важните компоненти на съединителната тъкан и е главната съставка на стъкловидното тяло.

Резултатът - видимо по-гладка и стегната кожа с по-младежки вид, подобрена структура и по-малко бръчки и фини линии.

Гел-серумът NIVEA VISAGE Q10plus е разработен на база последните научни открития в областта и има дерматологично доказана съвместимост с кожата.

Редовната му употреба предотвратява появата на нови бръчки, фините линии са изгладени, а кожата е по-свежа и по-еластична.


ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Дара сподели с феновете слънчевото си настроение (Снимки)
Ерос Рамацоти стана дядо
Дензъл Уошингтън с главна роля в "Гладиатор 2"
Крал Чарлз III и кралицата консорт Камила пристигнаха в Хамбург (Снимки)
Оневиниха актрисата Гуинет Полтроу за инцидент на ски писта
"

Напишете дума/думи за търсене