Kings Of Leon пускат документален филм

На 1-ви ноември, 2011 филмът ще бъде на музикалния пазар в три формата - стандартно DVD и Blu Ray дискове, както и в цифров формат чрез iTunes. DVD-то и Blu Ray дисковете ще бъдат с допълнителен 30 минутен бонус, включващ допълнителни сцени, които не присъстват във филма, два коментара от групата и създателите на филма, както и домашно видео.

Премиерата на филма беше на 21-ви април по време на филмовия фестивал Tribeca Film Festival, където събра много похвали и премиера в мрежата на Showtime, която се състояна на 21 август.

Когато тримата братя на тийнейджърска възраст и техния братовчед въстанаха срещу строгото, религиозно южняшко възпитание, за да сформират групата Kings Of Leon, скромната им предистория събра почти толкова внимание, колкото и музиката, която правят.

Мнозина поставиха под въпрос, дали те наистина са свързани и дали са верни слуховете, че баща им е проповедник. Историята на Kings Of Leon е на път да разбули мистериите и митовете, стоящи зад славата на групата, която е постигнала световни признания, в това число награда Грами за успех.

Режисьорът и приятел на семейството Стивън C. Мичъл, вмъква във филма лични домашни видеоматериали, неиздадени интервюта и кадри направени „зад сцената" по време на дългото пътуване на групата от малкото им родно градче към световната сцена.


ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ
Лили Иванова подари букет от бели рози на Мариус Куркински
ТЕСТ: Споделяте ли прекалено  много за себе си?
Френски актриси обвиняват режисьори в сексуален тормоз
Журналист създаде инфлуенсърка с AI, 9 й предложиха романтична връзка
Ернестина Шинова и Андрей Слабаков станаха баба и дядо (Снимка)

Напишете дума/думи за търсене